Київ. 18 грудня. УНІАН. Всеукраїнська громадська молодіжна організація “Наше майбутнє” 20 грудня в рамках святкування Дня Святого Миколая проведе благодійну акцію ”Подаруй дитині усмішку” для дітей-сиріт, а наступного дня - бал “Нащадок роду”, під час якого відбудеться церемонія нагородження талановитих дітей, переможців змагань в області мистецтва, науки, спорту, здоров’я, моди та красоти.

Як передає кореспондент УНІАН, про це повідомили організатори заходів голова правління ВГМО ”Наше майбутнє” Володимир ГАВРИШ та режисер-постановник Катерина БРАЙКОВСЬКА сьогодні на прес-конференції в УНІАН.

“Акція ”Подаруй дитині усмішку” спрямована на дітей-сиріт та дітей з багатодітних родин”, - сказав В.ГАВРИШ, зазначивши, що вона пройде в Ляльковому театрі на Європейській площі столиці, куди з’їдуться маленькі учасники з Київської області та самого міста. Цьогорічна акція є другою за рахунком, що проводиться у столиці.

Відео дня

Свято розпочнеться о 9.00 - відомі художники навчатимуть дітей малювати, хто побажає – повчиться вишиванню бісером, а зовсім маленькі зможуть погратися. “Ми проводимо цю акцію не просто щоб подарувати якусь миттєву хвилину щастя, а ми робимо її для того, щоб дати, в першу чергу, дитині можливість проявити свої здібності, самореалізуватися і самовдосконалитися”, - підкреслив голова ВГМО ”Наше майбутнє”.

Після творчої частини діти подивляться лялькову виставу, пообідають у “Пузатій хаті” та переглянуть кінофільм у кінотеатрі “Київ” і отримають подарунки. “Незважаючи на те, якою була програма протягом усього дня, діти чекають феєричного завершення - отримання подаруночка і того, що в ньому”, - відзначив В.ГАВРИШ. Він повідомив, що на маленьких гостей чекатимуть цукерки та інші солодощі.

Зі свого боку К.БРАЙКОВСЬКА додала, що намальовані дітьми малюнки організатори акції планують реалізувати на аукціоні 14 лютого, а отримані кошти спрямувати дитячим будинкам та багатодітним родинам.

Крім цього, вона повідомила, що наступного дня, 21 лютого, також у Ляльковому театрі о 16.00 розпочнеться бал “Нащадок роду”, метою якого стане відзначення найталановитіших дітей України, котрі перемогли у конкурсі – їх нагородять грамотами та подарунками.

Організатори, за словами К.БРАЙКОВСЬКОЇ, також запросили на бал відомих представників політикуму та шоу-бізнесу, котрі своєю присутністю зможуть привернути увагу громадськості та сприятимуть розвитку благодійності. До того ж, ці гості можуть прийти зі своїми дітьми та принести їхні малюнки, які також будуть виставлені на аукціоні 14 лютого.

До участі в акції залучаються діти віком від 4-х до 14 років, хоча організатори і не встановлюють жорстких вікових рамок, а приїде до столиці 300 маленьких гостей. Також акція ”Подаруй дитині усмішку” пройде у двох містах Волинської області, де в ній візьмуть участь майже 800 дітей.