Сьогодні, 11 грудня, в інформаційному агентстві «УНІАН» відбулася прес-конференція на тему: «Соціальний напрям компанії «Макс-Велл»: ліки, доступні кожному», на якій було оголошено про початок виробництва на фармацевтичному заводі компанії у м. Бориспіль Київської області.

Як заявив на прес-конференції генеральний директор Науково-виробничого онкологічного та кардіологічного центру «Макс-Велл» Андрій Розумний, це стало можливим після отримання ліцензії на виробництво лікарських засобів, виданої  державною службою  лікарських засобів і товарів медичного призначення МОЗ України (Серія АВ №419601).

Довідка. Науково-виробничий центр «Макс-Велл» — це перший в Україні та найбільший на пострадянському просторі профільний комплекс, який об`єднує виробництво лікарських і імунобіологічних препаратів, наукову та просвітницьку діяльність. НПОКЦ «Макс-Велл» – найбільша американська  інвестиція у розвиток високих технологій в Україні. На сьогоднішній день обсяг капіталовкладень у проект – понад $100 млн.

Відео дня

Нагадаємо, що раніше компанія вже отримала на перші продукти заводу – хондропротектори (дієтичні добавки) – дозволи державної санітарно-епідеміологічної експертизи: №05.03.02-04/71101 від 05.11.08 на дієтичні добавки «Гіамакс С» і «МСМ  флекс» і №05.03.02-04/76079 від 26.11.08 на дієтичні добавки «Гіамакс форте» і «Гіамакс комплекс».

«Макс-Велл» не збирається зупинятися на досягнутому. Як повідомив генеральний директор підприємства Андрій Розумний, вже в  2009  завод планує  реєстрацію і виробництво  перших  13 лікарських препаратів. Це препарати для лікування: стенокардії, артеріальної гіпертензії, інфаркту міокарда, вірусного гепатиту, цирозу печінки, захворювань жовчовивідних шляхів, дегенеративних змін у суглобах і так далі. Працюють лабораторії, здійсняються розробки та дослідження, частина препаратів вже знаходиться на стадії державної реєстрації у МОЗ України.

У 2010 році  продуктовий портфель поповниться серією нових лікарських засобів, у тому числі й імуно-біологічних: для лікування  онкологічних  захворювань,  порушень мозкового кровообігу (зокрема, після ішемічного інсульту,  при черепномозковій травмі, атеросклерозних змінах судин головного мозку), профілактики та лікування грипу й  гострих респіраторних інфекцій.

У компанії відзначають, що за рахунок того, що продукція заводу виготовлятиметься на території України,  її вартість буде значно нижчою від аналогів, які імпортуються нині в країну. Оскільки компанія сповідує принципи соціальної відповідальності, прийняті у всьому світі, то частина кардіологічних і онкологічних лікарських коштів під брендом «Макс-Велл», розповсюджуватиметься безкоштовно в рамках програм соціального партнерства та благодійності з установами охорони здоров`я. Це пов`язано з тим, що в Україні росте кількість критичних захворювань, пов`язаних з наслідками катастрофи на Чорнобильській АЕС. 

У п`ятницю, 12 грудня, керівництво «Макс-Велл» запрошує всіх бажаючих журналістів на прес-тур на завод компанії у м. Бориспіль.

Київська обл,м. Борисполь, ул. Шевченко, 100

тел.+38-044-391-19-19,391-19-18

E-mail: infoua@max-well.com