«Агора Україна» відкрила спеціалізований сайт працевлаштування для студентів та випускників StartJob.com.ua.

На сайті українські компанії можуть публікувати вакансії на посади початкового рівня без обов’язкового досвіду роботи; вакансії, які дозволяють поєднувати навчання та роботу; а також інформацію щодо програм стажування. Сайт в першу чергу приваблює талановитих молодих спеціалістів, які прагнуть розпочати кар’єру у відомій компанії.

Проект StartJob.com.ua – вузькоспеціалізований сайт працевлаштування на відміну від більшості вітчизняних сайтів загальної спрямованості. Завдяки спеціалізації сайту підвищується ефективність  розміщення вакансій – роботодавці отримують більше резюме саме тих кандидатів, котрі відповідають висунутим вимогам.

Відео дня

- Використовуючи досвід успішної діяльності Агори в Польщі та лідерство на ринку працевлаштування в польському Інтернеті, ми хочемо запропонувати якісний продукт ринку праці в Україні. За допомогою StartJob.com.ua роботодавці зможуть швидше закривати вакансії початкового рівня та отримають більший вибір кандидатів, котрі відповідають їхнім вимогам, - каже Анастасія Фоменко, керівник проекту StartJob.com.ua.

Основним джерелом доходів сайту буде надання платних послуг роботодавцям, таких як VIP-профілі, повний доступ до бази даних резюме, додаткова послуга «Гаряча вакансія» та інші.

Сайт StartJob.com.ua розроблений на ліцензійній американській платформі. Дана платформа має широкий спектр зручних функцій як для роботодавців - управління профілем компанії, статистика переглядів вакансії, прийом онлайн-платежів; так і для кандидатів - пошук вакансій по категоріям, містам та ключовим словам, відправка резюме декільком роботодавцям одним кліком і т.д. Платформа допрацьована польськими та українськими програмістами компанії «Агора» з урахуванням специфіки вітчизняного ринку.

Компанія «Агора Україна» була заснована у травні 2007 року польським медіа-холдингом «Agora SA». До сфери діяльності української компанії належать видавнича та інтернет-діяльність на території України. Одна з найпопулярніших платформ блогів в українському Інтернеті Blox.ua та перший ігровий портал в Україні ChikiDriki.com.ua являють собою інтернет-проекти компанії в Україні. «Агора Україна» також має свій власний сейлз-хаус інтернет-реклами AdBroker.

За додатковою інформацією звертайтесь до:

Оксана Журавель, директор з маркетингу та PR:

тел.: +38 044 229 4636, моб.: +38 067 215 8605, факс: +38 044 543 8905, e-mail: oksana.zhuravel@agora.ua,

www.agora.ua