Київ. 8 грудня. УНІАН. Громадський патріотичний рух “Другая Украина” закликає український народ об’єднатися у боротьбі за свої права.

На цьому наголосив координатор Громадського патріотичного руху “Другая Україна” Олексій АЛЕКСАНДРОВ сьогодні на прес-конференції в УНІАН.

За його словами, ”Другая Украина” проти старої влади, бідності, втягування України у воєнні блоки, воєнні і військово-економічні авантюри. Ми виступаємо за те, щоб Україна стала центром загальноєвропейського великого союзу від Парижу до Токіо, який зараз формується".

Відео дня

"Проект повинен об’єднати усіх людей доброї волі, які бажають Україні щасливого майбутнього. Проект повинен підняти народ України на боротьбу за свої права. Ми закликаємо усі організації приєднуватися до нашого руху”, - сказав О.АЛЕКСАНДРОВ.

У свою чергу, координатор проекту Оксана ШКОДА підкреслила, що “сьогодні Україні необхідна об’єднуюча сила, яка змогла би протистояти нинішньому правлячому режиму. Цей проект не є партією і навіть, можна сказати, не є організацією – це суто сітьова структура, що діятиме в окремих регіонах у своїх форматах”.

Діячі “Другой Украины” також висунули вимогу до Президента України, прем’єр-міністра та депутатів Верховної Ради України "покаятися" перед народом України за антинародну політику, непрофесіоналізм, розвал економіки, розграбування державної власності, геноцид, дискредитацію країни на світовому рівні.

У свою чергу, присутні на прес-конференції представники політичної партії “Братство” обсипали діячів “Другой Украины” пір’ям та накинули на них сітку. “Ось так необхідно поступати із сітьовою псевдопатріотичною організацією!”, - наголосив лідер “Братства” Дмитро КОРЧИНСЬКИЙ. Після цього із закликом “Слава Україні!” він разом зі своїми соратниками залишив залу.

[ назад ]