4 грудня 2008 року в УНІАН відбулась прес-конференція ініціатором якої виступила перша в Україні юридично-охоронна антиколекторна компанія «Ваша Надія», яка займається комплексним захистом прав позичальника.

У прес-конференції взяли участь: засновник юридичнно-охоронної антиколекторної  компанії «Ваша Надія» - Федір Олексюк, Голова координаційної ради по створенню всеукраїнської правозахисної громадської організації «Ваша Надія» - Олег Грешко, топ-менеджер юридичнно-охоронної  антиколекторної  компанії  «Ваша Надія» -  Денис Мисечко , а також  Марія Дутка та Ольга Лепкалюк.

Учасниками прес-конференції були запропоновані оптимальні шляхи вирішення теперішніх проблем пов’язаних з поверненням кредитів:підтримати законопроект «Про захист людини від психологічної агресії»; впровадити «фінансові канікули» для окремих громадян України, які опинилися в складній ситуації,   через світову фінансову кризу;регламентувати діяльність фінансових установ, колекторних та антиколекторних компаній на державному рівні, прийнявши відповідні закони , що дозволить  налагодити конструктивну співпрацю між фінансовими установами, колекторними та антиколекторними компаніями.

Відео дня

На думку фахівців антиколекторної компанії «Ваша Надія», недопустиме прийняття закону про відчуження заставного майна фінансовими установами без судового рішення, адже це може призвести до ще більш критичної ситуації в країні.

Мета діяльності компанії, полягає у консолідації зусиль влади, політичних партій і громадськості та спрямування їх на вирішення проблем, пов’язаних з кредитними виплатами. Фактом прагнення антиколекторної компанії «Ваша Надія» розпочати зміни , є створення Всеукраїнської правозахисної громадської організації, метою якої є надання юридичної допомоги потерпілим від дій банківських установ та колекторних організацій.