Київ. 3 грудня. УНІАН. Директор донецької юридичної фірми «Еліт Консалтинг» Дмитро БІЛАН стверджує, що співробітники Служби безпеки України здійснюють на нього тиск, вимагаючи надання компрометуючих матеріалів на народного депутата від БЮТ Олександра ШЕПЕЛЄВА, з яким, за словами Д.БІЛАНА, він не знайомий. Про це він заявив сьогодні на прес-конференції в УНІАН.

«Співробітники СБУ вимагають від мене зробити донос на депутата Олександра ШЕПЕЛЄВА і здійснюють на мене психологічний тиск», - сказав Д.БІЛАН.

За словами Д.БІЛАНА, це розпочалося після того, як 21 жовтня його без повістки викликали до Донецького регіонального управління СБУ на співбесіду, під час якої цікавилися про народного депутата України А.ШЕПЕЛЄВА.

Відео дня

«Я вважаю дії співробітників СБУ Донецької області незаконними. Ті питання, які мені ставили, є пошуком компромату на депутата ШЕПЕЛЄВА: із ста відсотків питань, які ставилися, десть стосувалися мене, а інші – ШЕПЕЛЄВА, з яким я не знайомий», - зазначив Д.БІЛАН.

В той же час, відповідаючи на запитання журналістів, він сказав буквально наступне:

«Я не став звертатися, тому що мені прямо сказали, що це пряма вказівка керівництва СБУ в Києві. І тому всі мої скарги, як завжди. Я часто пишу скарги від імені клієнтів. Всі будуть незадоволені. І на них не звернуть увагу, тому що це одна установа.

І їх командир, який, прізвище я вже називав - СКЛЯР, ну так сказали. Ну я не знаю, може це і не так, може це все неправда. Я не думаю що це так, але якщо писати в службу на службу, то це не призведе до бажаного результату. До припинення якихось незаконних дій, якщо ці дії ініційовані саме цим керівництвом», - сказав Д.БІЛАН.