13-14 грудня 2008 року  в Міжнародному виставковому центрі за адресою м. Київ, Броварський проспект, 15, в павільйоні №3, під патронатом мера столиці, Кінологічна спілка України разом з Федерацією мисливського собаківництва України та Центральним клубом володарів німецької вівчарки проводитимете дві Міжнародні виставки собак "Київська Русь-2008", "Кришталевий Кубок України-2008" та Парад чемпіонів. Очікується понад три тисячі учасників, 25 всесвітньовідомих експертів, велика кількість вітчизняних та зарубіжних гостей. У рамках виставок відбудуться Міжнародний чемпіонат по Обідієнс (слухняність),  круглі столи з проблем підготовки дресирувальників та фігурантів ИПО-1 за участю Президента WUSV, SV Вольфганга Хекне та інших закордонних спеціалістів. Окрім цього, відвідувачів виставки розважатимуть багаточисленні шоу-програми та конкурси, що перетворять дійство у справжнє свято для кожної сім’ї. Запрошуємо всі засоби масової інформації на блискуче кінологічне шоу, де репрезентуватимуться кращі собаки України та зарубіжжя, рідкісні породи собак. Початок о 10.00. Вхід для дітей до 10 років – безкоштовний.

Кінологічна спілка України (КСУ), член Міжнародної кінологічної федерації – найбільш масова й авторитетна вітчизняна громадська організація, яка займається розведенням та захистом собак. Вона об’єднує тисячі співвітчизників – заповзятих прихильників та справжніх професіоналів своєї справи. Більш ніж 80 відсотків породних українських собак мають родоводи, які видані Кінологічною спілкою. Наші брати менші неодноразово ставали переможцями міжнародних виставок та світових чемпіонатів. На останньому Euro Dog Show, що відбулось восени цього року в столиці Угорщини Будапешті, 16 українських собак стали переможцями Чемпіонату Європи-2008. Це результат наполегливої роботи вітчизняних кінологів-ентузіастів.

Нове керівництво КСУ, яке було обрано на позачерговому з’їзді 23 вересня 2007 року, впроваджує професійні кінологічні реформи. Були прийняті нові Племінне положення, Положення про суддів КСУ-МФК, Положення про сертифікатні виставки, в розробці Положення про монопородні клуби. Організовані кінологічні курси. З успіхом пройшли різнорівневі виставки в Харкові, Луганську, Одесі, Кіровограді, Херсоні, Кременчуці, Полтаві, Маріуполі, Севастополі, Сумах, Дніпропетровську, Ялті, Житомирі, Сімферополі, у Вінниці, Запоріжжі, Донецьку, Києві.

Відео дня

Задача КСУ – племінна діяльність, упорядкування української кінологічної бази даних, швидка обробка інформації, видача родоводів та чемпіонських.

Сьогодні титули можуть оформлюватися безпосередньо на виставці, родовід видається на протязі одного місяця. Змінено зовнішній вигляд племінної документації для зручної роботи з нею. У кінці року КСУ планує переходити на електронні племінні пакети. Був створений новий професійний сайт з гарячою лінією, де можливо миттєво отримати всю необхідну інформацію (http://www.uku.com.ua).

Прес-центр КСУ

Тел.: (044) 531-37-63: 531-37-64