Київ. 1 грудня. УНІАН. 14 грудня відбудеться підбиття підсумків щорічного опитування журналістів “Український туризм очима преси”, організованого асоціацією журналістів “Туристичний прес-клуб України”.

Про це на прес-конференції в УНІАН повідомили організатори опитування.

Така акція проводиться вже четвертий рік.

Відео дня

Учасниками опитування стануть 50 журналістів Києва, Львова, Дніпропетровська, Донецька і Харкова, які працюють з туристичними виданнями, інтернет-порталами, редактори туристичних рубрик тижневиків і щоденних видань.

Журналісти визначать переможців у 15 номінаціях, зокрема, будуть названі кращий туроператор з виїзного і в`їзного туризму, з внутрішнього туризму, краща авіакомпанія і страхова компанія, посольство країни, яке краще за всіх займається роботою в туристичній сфері.

“Ця акція з кожним роком набирає оборотів, і дедалі більше журналістів погоджуються відповісти на питання анкети. Тут немає якогось обмеженого таємного кола журналістів, які беруть участь в акції. Навпаки, нам самим надзвичайно цікаво, аби були охоплені регіони і всі спеціалізовані видання”, - заявив голова асоціації журналістів “Туристичний прес-клуб України” Ігор СЛІСАРЕНКО.

Він сказав, що організатори і туристичні компанії, у свою чергу, також планують відзначити журналістів, які активно висвітлюють тему туризму в українських виданнях, в Інтернеті і на телебаченні.

Підбиття підсумків щорічного опитування журналістів “Український туризм очима преси” відбудеться в столичному готелі “Опера” 14 грудня 2008 року.

Генеральний партнер - представництво в Україні “Польської Туристичної організації”. Партнери – The Leading Hotels of the World – організація готельного бізнесу, що представляє близько 450 готелів і курортів у світі, і Тravel SIM – компанія, яка надає послуги передоплаченого роумінгу.