17 листопада 2008 року. Київ.  Провідне європейське бізнес видання, яке освітлює питання ринку широкосмугового доступу і платного телебачення, - Digital TV Europe (колишній Cable & Satellite Europe) визначив 50 провідних  керівників телекомунікаційних компаній в Європі, які зробили найбільший вплив на індустрію протягом останніх 12-18 місяців.

Сергій Юлійович Бойко, президент компанії «ВОЛЯ», цього року був включений в число 50 лідерів телекомунікаційної галузі Європи. Це не лише визнання високого професіоналізму керівника і значних досягнень компанії, але і знакова подія для телекомунікаційної галузі України.

 

Відео дня

17 листопада в рамках European Media Leaders Summit 2008 в Лондоні представники Informa Telecoms & Media і Pricewaterhouse Coopers оголосять переможців Euro50.

Детальніша інформація про European Media Leaders Summit 2008: http://www.euromedialeaders.com 

Компанія ВОЛЯ – національний український провайдер телекомунікаційних послуг, що надає комплекс сучасних телекомунікаційних послуг – кабельне цифрове телебачення, високошвидкісний доступ до Інтернету, відео-на-замовлення, голосовий зв`язок, а також  послуги найбільшого в Україні  дата-центру.

Аліна Сигда

Керівник відділу PR компанії ВОЛЯ

Тел./факс: 207-70-92

info@volia.com