Аудиторська компанія Бейкер Тіллі Україна повідомляє про відкриття свого  представництва в Південній Україні – місті Одесі. Цей крок дозволить компанії Бейкер Тіллі Україна встановити тісну, оперативну і ефективну взаємодію з клієнтами компанії в південних областях України, а також в Криму.

Приймаючи подібне рішення, компанія Бейкер Тіллі Україна керувалася, перш за все, високим потенціалом даного регіону, стабільними темпами економічного і індустріального розвитку, а також збільшеною за останні роки інвестиційною активністю.

Партнер компанії Бейкер Тіллі Україні, що управляє, Україна Олександр Почкун відзначив, що найбільший інтерес для компанії представляє транспортна і морська галузі, логістика і портове господарство,  а також перспективна і добре відома для нашої компанії сільськогосподарська галузь і ринок нерухомості.

Відео дня

На його думку, дані сектори економіки мають в своєму розпорядженні досить високий потенціал зростання.

Компанія Бейкер Тіллі Україна має намір укріпити співпрацю з лідерами і ключовими гравцями у виноробницькій галузі, суднобудуванні,  нерухомості, будівництві, а також розширити практику співпраці з компаніями, які представляють харчову промисловість, транспорт і зв`язок.

Одеське представництво компанії Бейкер Тіллі Україна  очолить пан Стівен Слек (Steven Slack), який має великий досвід і знання у сфері надання аудиторських і консалтингових послуг.  Пан Слек більше 17 років працював у провідних аудиторських компаніях таких як: PriceWaterhouseCoopers, KPMG, у різних країнах світу. Останні чотири роки Стівен Слек  очолював українське представництво аудиторської компанії Moore Stephens Ukraine.

Пан Слек переконаний, що найближчими роками найбільш актуальними  будуть послуги на ринку злиття і поглинання, консультаційні послуги пов`язані з реструктуризацією бізнесу, а також аудиторські послуги при підготовці компаній до виходу на міжнародні ринки фінансових запозичень.

Офіс «Baker Tilly Ukraine» у Одесі знаходиться за адресою:

Вул. Успенсая 39/1

Одеса, 65014 Україна

Тел. / Факс: +380 48 734 78 83

Офіс «Baker Tilly Ukraine» у Донецьку знаходиться за адресою:

Вул. Челюскінців 157 А

Тел. (+38 062) 312 58 49 / 312 59 79

Факс (+38 062) 312 51 66

Адреса офісу «Baker Tilly Ukraine»  у Києві

Вул. Фізкультури, 28

Тел. (+38 044) 284 18 65

Факс (+38 044) 284 18 66

Довідкова інформація: 

Бейкер Тіллі Україна провідна незалежна аудиторська компанія, яка входить до числа найбільших на ринку аудиту і консалтингу в Україні.

Бейкер Тіллі Україна має багатий досвід надання послуг підприємствам хімічної, машинобудівної, харчової, фармацевтичної, деревообробної промисловості, авіаційно-промислового і паливно-енергетичного комплексу, транспорту, будівництва і девелопмента, ЗМІ, видавництвам, торгівельним компаніям, державним і суспільним організаціям

Багатий галузевий досвід, комплексний підхід до обслуговування клієнтів, повний спектр професійних послуг Бейкер Тіллі Україна, дозволяють максимально ефективно реалізовувати наш потенціал і вирішувати найскладніші завдання.

Аудит згідно українських і міжнародних стандартах, податковий аудит, підготовка звітності по МСФО (IFRS), податкове консультування, підготовка і супровід інвестиційних операцій, оцінка активів, управлінський і фінансовий консалтинг – все це лише частина портфеля послуг Бейкер Тіллі Україна.

Представництва компанії Бейкер Тіллі Україна працюють в Києві і Донецьку та Одессі, але цим географія нашої діяльності не вичерпується. Участь Бейкер Тіллі Україна в міжнародній мережі Baker Tilly International дозволяє пропонувати нашим клієнтам послуги в світових фінансових центрах.

Baker Tilly International – об`єднує 138 компаній з 104 країн світу. Штаб-квартира мережі розташована в Лондоні. Чисельність персоналу налічує 24 тисячі чоловік, глобальний сукупний дохід виріс на 9% і склав 2,5 млрд. доларів США (статистика приведена на червень 2007 р.). Baker Tilly (Англія) брала участь в проведенні IPO більше 120 компаній на AIM (Alternative Investment Market) Лондонської фондової біржі і визнана «аудитором року» у 2003-2006 рр. Участь в асоціації дозволяє клієнтам Бейкер Тіллі Україна використовувати унікальний галузевий досвід компаній, накопичений членами Мережі. Нашим клієнтам гарантована підтримка в будь-якій з 104 країн світу, де є офіси Baker Tilly International.

Бейкер Тіллі Україна зареєстрована в РСАОВ (Public Company Accounting Oversight Board) – не комерційній організації, метою якої є спостереження за звітністю відкритих акціонерних компаній.

Ми ведемо діяльність на українському ринку з квітня 1999 року відповідно до Закону України «Про аудиторську діяльність, прийнятих Стандартів аудиту і етики Міжнародної федерації бухгалтерів».