Київ. 6 жовтня. Компанія ВОЛЯ з 1-го жовтня 2008 року пропонує для корпоративних клієнтів якісно новий рівень комплексу послуг під торгівельною маркою «Воля PRO», який включає доступ в Інтернет, телебачення і послуги дати-центру.

Компанією ВОЛЯ вжито ряд заходів щодо організаційно-технологічного вдосконалення обслуговування корпоративних клієнтів. Зокрема, в компанії створений окремий офіс по обслуговуванню корпоративних абонентів, в якому обслуговуються виключно юридичні особи. Виділена окрема телефонна лінія для зв`язку з відповідними службами компанії ВОЛЯ.

Підключення корпоративних користувачів здійснюється спеціальною бригадою технічних фахівців, які забезпечені всім необхідним устаткуванням для підключення крупних офісних приміщень. Інформаційно-консультаційне обслуговування корпоративних користувачів забезпечується окремою групою консультантів компанії ВОЛЯ, по доставці документів для корпоративних користувачів працюють кур`єри.

Відео дня

Однією з головних переваг компанії в роботі з корпоративними користувачами є можливість обробки заявок день в день.

З 1-го жовтня поточного року у всіх тарифних планах групи «Малий-Бізнес» було збільшено об`єм включеного трафіку на 15 гігабайт без зміни абонплати. Зокрема, для абонентів тарифного плану «Бізнес-універсальній», об`єм змішаного трафіку, включеного в абонентську плату складає 75 гігабайт, для абонентів тарифного плану "Бізнес-початковий" – 35 гигабайт, для абонентів тарифного плану "Бізнес-легкий" – 55 гигабайт.

Окрім оновлених тарифних планів для малого бізнесу, пропонується група тарифних планів «Безлімітні», яка включає тарифи без обмеження трафіку з різними швидкісними характеристиками прийому-передачі даних (до 2 400 Кбіт/сек). У цих тарифних планах надається симетрична швидкість прийому-передачі даних.

Для великих офісних центрів пропонується лінійка тарифів «Бізнес», які надаються за технологією GEPON та Ethernet (швидкість передачі даних до 1Гбіт/с).  Технічна можливість надання послуги і період підключення до неї визначається індивідуально для кожного користувача. Ця група тарифів підходить для великих офісів, які розміщені в окремих будівлях.

Замовлення послуги для абонентів «Воля PRO»:

Офіс по роботі з корпоративними абонентами: Київ, вул. Петра Запорожця, 14

Графік роботи: З 9-00 до 18-00 понеділок-п’ятниця

Підключення і обслуговування: (044) 502-22-00,  pro@volia.com, www.voliapro.com

Компанія ВОЛЯ – національний український провайдер телекомунікаційних послуг, що надає комплекс сучасних телекомунікаційних послуг – кабельне цифрове телебачення, високошвидкісний доступ до Інтернету, відео-на-замовлення, голосовий зв`язок. 

Аліна Сигда

Керівник відділу PR компанії ВОЛЯ

Тел./факс: 207-70-92

info@volia.com