Київ. 2 жовтня. УНІАН. В Києві презентовано громадську ініціативу “В ім’я України” на підтримку об’єднання політичних сил.

На прес-конференції в УНІАН з цього приводу один з організаторів цієї ідеї президент Української академії оригінальних ідей Степан БОЛОТЕНЮК наголосив, що таке об’єднання потрібно заради стабільності та майбутнього України.

Він зазначив, що півроку тому було створено музичний кліп українського гурту “Братія” на пісню “Тримайтеся Разом”, основна ідея якого полягала в необхідності єднання. Потім, за словами C.БОЛОТЕНЮКА, до нього почали звертатися небайдужі люди, які наголошували на актуальності цього кліпу для сьогодення. С.БОЛОТЕНЮК зазначив, що саме так і виникла ідея зібратись з вищезазначеною громадською ініціативою.

Відео дня

“Сьогоднішня прес-конференція - заклик до політиків працювати на благо України й пам’ятати, що є щось важливіше, ніж їх амбіції. А свої амбіції, я називаю їх меркантильними, залишити на другому плані. Необхідно подумати про своїх же дітей, оскільки вони через декілька років або десятиліть можуть жити в чужій країні”, - наголосив він.

У свою чергу голова Крайової ради Конгресу української інтелігенції Львівщини Степан ПАВЛЮК зауважив, що сьогодні суспільство не сприйме ідею проведення дострокових виборів. “Ми на Львівщині надзвичайно стурбовані тим, що добрі тенденції досить професійного уряду, напевно, найпрофесійнішого за всі роки незалежності…, і так на рівному місці розвалювати все. Всі розуміють, що нові вибори нічого не дадуть”, - сказав С.ПАВЛЮК, додавши, що у разі реалізації “геростратової ідеї” дострокових виборів наслідки можуть бути надзвичайно негативними як в економіці, соціальній політиці, так і в інших сферах .

Також ініціативу підтримали голова Спілки молодих аграріїв України Василь ТИМКОВИЧ, голова Луганської облорганізації ВО “Дія” Надія ЧЕРНУХА, засновник та гендиректор компанії International Standard Franchise Олена ПАВЛОВА.