Київ. 30 вересня. УНІАН. З 1 січня 2009 року середня заробітна платня працівника Державтоінспекції МВС України зросте до 4 тис. грн.

Як передає кореспондент УНІАН, про це повідомив начальник Департаменту Державної автомобільної інспекції Міністерства внутрішніх справ України Сергій КОЛОМІЄЦЬ сьогодні на прес-конференції в УНІАН.

“На сьогодні середня заробітна платня працівників ДАІ складає близько 3 тис. грн. Це, починаючи від 1500 грн. у сержанта першого року служби і до 4500 грн. - у офіцерів з вислугою понад 20 років. Але в цілому по міністерству у проекті державного бюджету на 2009 рік закладено збільшення зарплатні працівникам МВС на 34% - це було анонсовано Кабміном. Відповідно, таке ж підвищення стосуватиметься і працівників ДАІ. Таким чином, середня зарплата у Державтоінспекції становитиме 3500-3900 грн.”, повідомив С.КОЛОМІЄЦЬ.

Відео дня

Говорячи про перспективи покращання якості роботи своїх підлеглих, начальник Департаменту ДАІ наголосив, що відповідні заходи проводяться. Зокрема, значна увага приділяється як удосконаленню технічного оснащення співробітників, так і посиленню контролю за їхніми діями безпосередньо під час виконання службових обов’язків.

У зв’язку з цим С.КОЛОМІЄЦЬ попросив громадян у випадках виявлення недобросовісних дій співробітників ДАІ, наявності скарг чи пропозицій телефонувати за багатоканальним телефоном довіри Департаменту Державтоінспекції МВС України за номером в м. Києві: 8 (044) 272-46-50.