Київ. 17 вересня. Компанія ВОЛЯ починає тестування нового спортивного каналу Viasat Sport. На період тестування нова програма буде доступна всім користувачам базового пакету послуги кабельного телебачення «Воля Преміум ТВ». Після закінчення періоду тестування, про що буде повідомлено додатково, програма буде додана в пакет відповідної тематики.

У переліку каналів користувачів послуги «Воля Преміум ТВ» Viasat Sport з’явиться замість Test 12.

Для того, щоб побачити назву нової програми в списку, абонентам необхідно поновити список програм, відповідно до зручної покрокової інструкції до ТВ-тюнеру, яка видається кожному користувачеві при підключенні.

Відео дня

Для зручності абонентів інструкції по налаштуванню ТВ-тюнерів також представлені на сайті компанії в розділі Підтримка / Телебачення: налаштування частот і інструкції: http://www.volia.com/ukr/support/setup-tv/tuners

Крім того, відео-інструкції демонструються на телеканалі «Воля-Інформ».

Телеканал Viasat Sport створений для шанувальників спорту. Ексклюзивні покази матчів футболу світового рівня, включаючи відбірний турнір за право участі у фінальній частині Чемпіонату Світу 2010 - з Європи й Південної Америки; двобої кращих боксерів України й країн СНД; кращі матчі NHL за кубок Стенлі; ігри й чемпіонати Національної Атлетичної Асоціації Коледжів NCAA. Viasat Sport єдиний канал в Україні, що транслює матчі MLB (Головної Бейсбольної Ліги), що входить у четвірку найсильніших професійних ліг США, а також автогонки NASCAR (Національна Асоціація автогонок), популярність яких можна зрівняти тільки із всесвітньовідомою Формулою 1, та які є другими за популярністю й телевізійними рейтингами автогонками в США.

Тел./факс: 207-70-92