Київ. 27 серпня. УНІАН. Лідер партії «Єдиний центр» Ігор КРІЛЬ вважає за доцільне створення коаліції з трьох політичних сил – Партії регіонів, НУ-НС і БЮТ.

Таку думку він висловив сьогодні на прес-конференції в УНІАН.

За його словами, будь-яка інша коаліція, створена за умови відсутності в ній одній з трьох найбільших фракцій парламенту, кардинально не змінить ситуацію у Верховній Раді, і в країні в цілому. «Україна приречена на союз трьох і співпрацю коаліції з Президентом як гарантію стабільності», - сказав І.КРІЛЬ. Він зазначив, що у Віктора ЯНУКОВИЧА і Юлії ТИМОШЕНКО є один варіант для збереження свого іміджу - забути про власні президентські амбіції хоча б на рік. «Інакше нова епоха, що почалася, вимагатиме нових політичних сил, які будуть здатні відстоювати національні інтереси держави і його громадян", - сказав він.

Відео дня

І.КРІЛЬ також вважає, що нинішня коаліція і уряд не виконують зобов`язань, взятих перед виборцями. «Стало очевидним, що коаліційна угода була лише інструментом, у першу чергу для БЮТ, для досягнення головної мети – отримання влади», - сказав він.