Київ. 11 серпня. УНІАН. В Україні вперше відбувся конкурс краси «Miss Teen Ukraine».

Як передає кореспондент УНІАН, про це повідомила голова оргкомітету конкурсу Юлія ОГРОХІНА сьогодні на прес-конференції в УНІАН.

За її словами, конкурс краси пройшов під егідою «Miss Teen World» і, згідно з міжнародною схемою проведення, переможниці проекту представлятимуть свою країну на таких міжнародних конкурсах, як «Miss Teen World» і «Miss Teen International», а також в інших міжнародних проектах.

Відео дня

Усього у фінальному гала-шоу, котре відбулося 8 серпня на Театральній площі в Одесі, взяли участь 28 дівчат віком від 13-ти до 19-ти років з різних міст України. Володаркою титулу «Miss Teen Ukraine 2008» стала 15-річна Ксенія КАПІНОС (м. Одеса). Організатори конкурсу повідомили, що також вперше до України приїхав Гаспар КРУЗ – власник ТМ «Miss Teen World», який і вручив корону переможниці конкурсу.

Ю.ОГРОХІНА додала, що окрім головного титулу, за результатами конкурсу були визначені переможниці в 7 додаткових номінаціях. Склад журі включав представників політичної еліти України, відомих бізнесменів, які ведуть діячів світової модельної індустрії, представників преси.