Київ. 8 серпня. УНІАН. Молоді соціалісти Віталій РОМАНЧЕНКО та Валерія СТАРИКОВА в день свого одруження звернулися до прем’єр-міністра України Юлії ТИМОШЕНКО з приводу перспектив для молоді в Україні.

Молодята, які прийшли на прес-конференцію в агентство УНІАН одразу ж після РАГСу, зачитали звернення до прем’єр-міністра України Юлії ТИМОШЕНКО.

В ньому, зокрема, зазначається, що “на сьогодні молодь поставлена в умови виживання, вона зовсім не бачить перспективи у державі та виїжджає з України”.

Відео дня

У зверненні звучить вимога до Ю.ТИМОШЕНКО “забути про політичний популізм та почати хоч щось робити, або звільнити місце для справжніх державних діячів”.

Молодята запропонували Ю.ТИМОШЕНКО втілити в життя всі передвиборчі обіцянки БЮТ. Вони вважають, що в Україні повинна бути впроваджена політика доступних молодіжних житлових кредитів.

“Молода сім’я мусить мати гідну роботу, а не йти з червоним дипломом у прибиральники”, а також “має право на підтримку з боку держави та захист своїх прав та інтересів”, підкреслили молоді соціалісти.

У їхньому зверненні також зазначається, що якщо цього не буде зроблено, то молодь не пробачить Ю.ТИМОШЕНКО “неефективної управлінської діяльності, дешевого піару та використання молоді для задоволення своїх політичних амбіцій”.

“Згадайте, в нас не було заощаджень в “Ощадбанку”, тож нас не купити за тисячу гривень. Ми будемо вимагати Вашої відставки і приводити до влади тих, хто насправді піклуватиметься про майбутнє України”, - йдеться у зверненні молодят до глави уряду.

Молоді соціалісти пообіцяли сьогодні передати це звернення в Кабінет міністрів України.

Спілка молодих соціалістів привітала на прес-конференції молодят з одруженням, а активіст цієї організації Єгор КУЧМА подарував молодятам “Камасутру”.