Bref Gel – лідер в сегменті туалетних блоків в України в серпні цього року представив на українському ринку новий аромат – Лаванда.

Відтепер споживачі, які користуються Bref Gel, мають можливість спробувати окрім популярних ароматів Морська свіжість, Зелене яблуко, Дикий лимон, Хвоя та Меліса, перший квітковий аромат Лаванда.

Чому саме лаванда? Здавна ця квітка відома своїми лікувальними властивостями. Її використовували в древніх магічних ритуалах очищення та зцілення. Подейкують навіть, що вона надає чоловічої сили. Жінки використовували цю властивість лаванди, щоб привернути чоловічу увагу, вони намащували своє тіло лавандовою олією...

Відео дня

Однак повернімося до сьогодення.

Зараз Лаванда – це популярний аромат, який використовують для створення парфумів, та колір, що має неабияку популярність серед дизайнерів одягу та інтер’єру.

Якщо у Вашій оселі пахне лавандою, Вам не потрібно турбуватися про вірусні інфекції, легше дихається, повітря стає прозорим, як у кримських горах… А лавандовий елемент у інтер’єрі – данина модним тенденціям.

І це ще не все...

Придбавши Bref Gel Лаванда, Ви отримаєте не лише новий приємний аромат, а й гігієнічну чистоту Вашого туалету та запобіжите появі вапняного нальоту.

Також Bref Gel виключно зручний у використанні. Не потрібно торкатися корзинки під час попов-нення засобу – треба лише витиснути у неї гель.

Безпечно та комфортно з Bref у домі.

“Henkel - A Brand like а Friend”.

 Компанія «Хенкель» — лідер в галузі  технологій і виробництва товарів, що роблять життя людей легшим, кращим і красивішим. Компанія «Хенкель», яка увійшла до рейтингу 500 найбільших світових компаній журналу Fortune, працює в чотирьох основних напрямах – «Миючі і чистильні засоби», «Косметика», «Будівельні суміші, побутові і шпалерні клеї» і «Технології «Хенкель». У 2006 фінансовому році об`єм продажів компанії «Хенкель» склав 12,74 млрд євро. Більше 52 000 її співробітників працюють в різних країнах світу. Жителі майже 125 країн довіряють продукції і технологіям «Хен-кель».

В Україні компанія «Хенкель» представлена двома юридичними одиницями – «Хенкель Україна» і «Хенкель Баутехнік (Україна)». Найбільш широко відомі такі бренди компанії: миючі і чистильні засоби – Persil, Pur, Bref, Silan, Perwoll, Rex, Losk; косметика – Fa, Taft, Sсhauma, Glissкur, Palette, Brillance; будівельні суміші, побутові і шпалерні клеї – Ceresit, Thomsit, Момент, Metylan, Pritt, Makroflex; промислові клеї і засоби для обробки поверхонь  – Teroson, Liofol, Dorus, Technomelt, Optal, Loctite.

 

За додатковою інформацією, будь ласка, звертайтеся:

 Тетяна Василенко, менеджер з комунікацій компанії «Хенкель» в Україні «Хенкель Україна»,

Тел.:   38 044 569 96 22 Факс:  38 044 569 96 01 e-mail: tatyana.vasilenko@ua.henkel.com 

Анна Сердюк, менеджер PR-проектів компанії «Хенкель» в Україні Willard Public Relations, Тел.    38 044 502 30 05 Факс:  38 044 501 23 42 e-mail: anna.serdyuk@twg.com.ua