14 червня відбулася друга планова презентація Київського Гольф Клубу. За тиждень, що передував цій події та відділяв її від першого представлення клубу офіційним особам України, представникам дипкорпусу, міжнародних місій та організацій, торговельних представництв, – подія про цю незвичайну та безпрецедентну за розмахом серію заходів облетіла світське середовище України. Саме його почесні та найвідоміші представники склали основну частину гостей даної презентації. Отож, упорядники так умовно й назвали її: «гламурною». Відповідав цьому й вибір співорганізаторів презентації – «Світське життя» та Катерина Осадча в ролі однієї з ведучих.

Захід відвідало близько 300 чоловік, що значно перевершило сподівання організаторів. Були присутні також численні представники преси та телебачення.

Відео дня

Втім, ще одна додаткова обставина визначала стиль цієї презентації. Власне вдень перед концертом Пола Маккартні, що відбувся того ж вечора у Києві, у дійство, яке відбувалося на території клубу, була вплетена ниточка англійського «аромату», британської класичної культури. На вході біля зеленої доріжки музиканти, вдягнуті у традиційні костюми, зустрічали гостей грою на волинках.

Літній короткочасний дощ, на зміну якому прийшло сонце, не витіснивши, втім, приємної свіжості, добрий джаз від ансамблю «Apple Tea» та ведучого Олексія Когана, городки та теніс при вході у презентаційну зону, «екзотичний» петанк – трохи збоку від просторого намету, де розташувалися гості, створили необхідний антураж, а точніше сказати – природну атмосферу відпочинку. В офіційній частині презентації взяв слово головний менеджер і головний архітектор з будівництва гольф-полів проекту «Гольфстрім» Мортен Норрагард, запрошений зі Швеції.

Спеціальним елементом у програму «світської» презентації клубу було включено модний показ на тему гольф-стилю від Віктора Анісімова. Провели її на килимковому подіумі, що імітує фрагмент зеленого поля. А вишукана кухня від Юргена Смагліка, головного консультанта ресторанного комплексу «Гольфстрім», на додачу до уваги та піклування, щедро дарованих і дорослим, і дітям – у їхній особливій, привілейованій зоні для ігор, – належать до незмінних елементів усіх, включно з майбутніми, презентацій клубу.

Визначальною рисою цього суботнього заходу стало те, що бажаючі спробувати, яким же є гольф у грі та в реальному ігровому просторі, змогли не тільки побувати на екскурсії Парковим полем (одне з трьох майбутніх полів гольф клубу, що 12 липня готове прийняти перший турнір), але й спробувати свої сили на додатковому Драйвінг рейнджі. У такій якості він іще діятиме щонайменше місяць, поки сходить трава на великій тренувальній зоні Гольф Академії поблизу Паркового поля, будівництво якої в цілому завершене. Надалі він слугуватиме для проведення дитячих змагань «Green Team», а також для гостьових розваг.

Коротку наочну лекцію про правила гри у гольф, різні типи та способи ударів провів гольф-директор проекту «Гольфстрім» Олексій Соколов. Понад годину гості, – серед яких були і досвідчені гравці, і любителі та початківці, і малюки, що заходились опановувати нову навичку з особливим ентузіазмом, – випробовували силу та дальність свого удару. Переможці імпровізованого міні-турніру отримали абонементи на відвідання Київського Гольф Клубу протягом місяця та (своєрідний гран-прі) року. А другий розіграш, який обіцяє вже стати традиційним для клубних заходів, відбувся серед гостей, котрі заповнили анкети учасників презентації. Цього разу кожного призера було запрошено проїхатись Парковим полем на клаб-карі разом із представниками менеджменту клубу, які провели для щасливих переможців додаткову екскурсію.

Отже, друга презентація була замислена як альтернативний, менш офіційний та різноманітний за стильовим рішенням захід, якщо порівнювати його з першим (7 червня 2008 року). Мета, втім, зосталася незмінною – як і мета всієї літньої низки презентацій Київського Гольф Клубу. «Гольфстрім» запрошує до тісного спілкування людей, що цікавляться гольфом і закохані в нього, бажають збагатити своє життя новими відчуттями, вимагаючи та досягаючи в ньому найліпшого, найвищого польоту.

 

15 червня 2008 року