Київ. 20 травня. УНІАН. Блок Миколи Катеринчука надасть допомогу сім`ї вбитого агітатора Вячеслава ОРЛОВА.

Про це повідомив сьогодні на прес-конференції в УНІАН адвокат, кандидат у депутати Київської міської ради від Блоку Катеринчука Олексій РЄЗНИКОВ.

«Наша команда надасть повну допомогу, сім`я не буде залишена. Це однозначно», - сказав О.РЄЗНИКОВ.

Відео дня

Представник Блоку Катеринчука також заявив, що ця трагедія не має політичного підтексту і не пов`язана з виборами.

У свою чергу, лідер блоку Микола КАТЕРИНЧУК зазначив, що після вбивства В.ОРЛОВА буде дуже складно психологічно продовжувати виборчу кампанію. «Це страшна трагедія для батьків, для нас всіх, для нашої команди. Дуже складно зараз вести кампанію далі. Я б дуже просив політиків і журналістів не спекулювати на цьому. Не обговорюйте, кому це вигідно. Загинула людина! Якщо в центрі міста Києва гинуть люди серед білого дня, то дійсно, щось не так в цій владі», - сказав М.КАТЕРИНЧУК і залишив зал прес-конференції.

Як повідомляв УНІАН, 19 травня увечері в Києві, біля станції метро “Арсенальна”, було вбито агітатора від Блоку Катеринчука 19-річного В.ОРЛОВА.

За підозрою у скоєнні вбивства затримано жителя Дніпропетровської області, який ніде не працює і не має постійного місця проживання.

За інформацією ЦГЗ, убитий хлопець зробив йому зауваження, коли той мив ноги в умивальнику в туалеті, розташованому в підземному переході біля станції метро. Затриманий відреагував неадекватно і між ним і хлопцем зав`язалася бійка, в результаті якої бомж ударив хлопця ножем.