Київ. 16 травня. УНІАН. Працівники концерну «Прометей» (Миколаївська обл.) сьогодні провели пікетування Генеральної прокуратури з вимогою відставки прокурора Миколаївської області. Про це сьогодні на прес-конференції в УНІАН повідомив президент концерну Рафаель ГОРОЯН.

За його словами, більше сотні людей приїхали з Миколаєва для проведення пікетування.

«Ми вимагаємо усунення з посади прокурора Миколаївської області СТОЯНОВА Миколи Степановича», - сказав Р.ГОРОЯН.

Відео дня

На його думку, з боку прокурора здійснюється тиск на компанію, що ускладнює ведення бізнесу. За його словами, проводяться систематичні перевірки комісіями, у складі органів СЕС, прокурати, міліції, що заважає працювати підприємствам концерну.

«Сьогоднішнє пікетування особливих успіхів не мало… Вийшли співробітники прокуратури, вислухали нашу скаргу, запросили нас. Насправді, я хотів хоча б зустрітись з генеральним прокурором або його заступником. Спроби виявилися невдалими», - сказав Р.ГОРОЯН.

«Ми прийняли рішення… Ми стоятимемо або біля Генеральної прокуратури, або Миколаївської обласної прокуратури. І намагатимемося добиватися справедливості», - сказав Р.ГОРОЯН.

Як зазначила юрист концерну «Прометей» Родіка БЄЛОВА, впродовж двох років компанія неодноразово писала листи до Генеральної прокуратури, Адміністрації Президента з проханням перевірити законність систематичних перевірок наших підприємств. Ці листи пересилалися до прокуратури Миколаївської області і залишалися без відповіді», - сказала Р.БЄЛОВА.