10 травня о 13:00 у столичному Альта-центрі (проспект Московський 11-а), проти зірки світового боксу, суперваговика  Седріка Філдса на ринг вийде дебютант, директор компанії  Інтер Медіа Продакшн, продюсер,  кандидат в мери Києва Егор Бенкендорф. Егор виборюватиме титул інтерконтинентального чемпіона України в найпрестижнішій вагової категорії.

«Я докладу усіх зусиль щоби перемоги, - сказав з приводу поєдинку Егор Бенкендорф - Не дивлячись на агресивну назву, я не хочу, щоб цей бій сприймався негативно. Це спортивне змагання. Свято сили духу і здоров‘я. Я знаю, що Седрік Філдс сильніший фізично, але я можу протиставити йому силу духу і прагнення до перемоги».

Бій Філдз - Бенкендорф відбудеться в рамках турніру «Битва за Київ». Егор Бенкендорф закликає усіх кандидатів змагатися за місце мера Києва по-спортивному чесно та прозоро, а також запрошує їх прийняти участь у цих змаганнях.

Відео дня

Раніше Егор Бенкендорф заявляв таке:

«Я хочу підкреслити, що будучи поклонником боксу, як виду спорту, я не прихильник кулачних боїв в політиці. Я вважаю, що кулаками треба працювати на рингу, а в політиці треба працювати головою. Хоча наші сьогоднішні політики щосили намагаються довести зворотне».

Седрік Філдз (Sedreck Sylvester Fields)

Прізвисько – Big Buck

Країна – США

Вагова категорія – Суперважка

Боїв – 55

Перемог – 22

Перемог нокаутом – 16

Поразок – 31

Нічиїх – 2

Єгор Бенкендорф (Egor Benkendorf)

Країна – Україна

Поразок – 0 Боїв – 0

Дебют на рингу

Отримання додаткової інформації та акредитація: 

Замрій Денис

8 (067) 243 18 42