Київ. 23 квітня. УНІАН. Компанія «Субос», виробник питної води (ТМ «Еталон»), інвестувала 0,5 млн. грн. у лінію з розливу води в упаковку «bag-in-box» місткістю 20 літрів.

Про це повідомила сьогодні на прес-конференції в УНІАН директор компанії Ольга РУБАНОВА.

Відео дня

За її словами, компанія почала виробництво питної води в упаковку «bag-in-box», яка не має аналогів на ринку України і має ряд переваг перед упаковкою в бутлі. Зокрема, дана упаковка захищає воду від прямих сонячних променів, дає змогу зручно транспортувати і зберігати продукцію, а одноразова тара дає впевненість у чистоті і якості продукції.

Як повідомила О.РУБАНОВА, для розливу води в новий вид тари компанія придбала німецьку лінію вартістю 0,5 млн. грн. виробничою потужністю 500 пакетів місткістю 20 літрів за годину.

За словами директора ТОВ «Еталон-Україна» Олександра КРЯЧКА, нова продукція буде представлена на території всієї України.

Він додав, що компанія планує реалізовувати нову продукцію через мережі супермаркетів, і з деякими з них уже ведуться переговори. «Плануємо вже в травні в дві мережі супермаркетів ввійти», - сказав він.

Крім того, сказав О.КРЯЧКО, враховуючи особливості нової упаковки (може використовуватись для дач і в поїздках), компанія має намір реалізовувати продукцію також через мережі автозаправних станцій, робота в цьому напрямі ведеться.

За словами О.РУБАНОВОЇ, міжнародна незалежна експертиза NSF International провела аудит заводу з виробництва питної води «Еталон» ТОВ «Компанія «Субос». О.РУБАНОВА відзначила, що на даний момент ніхто з українських виробників питної води не має сертифікату якості NSF.

За словами О.РУБАНОВОЇ, даний сертифікат дає змогу компанії експортувати воду в будь-яку країну. Вона додала, що компанія розглядає можливість експорту, проте на сьогодні пріоритетним є ринок України.

Довідка УНІАН. Компанія «Субос-Україна» працює на ринку питної води України з 1998 року. ТОВ «Субос-Україна» є керуючою компанією ТОВ «Компанія Субос» і ТОВ «Еталон-Україна», перше підприємство займається виробництвом води, друге – її реалізацією.

Компанія постачає на ринок України питну воду ТМ «Еталон».

Упаковка «bag-in-box» - поліетиленовий мішок з краником для води, розміщений в картонній упаковці з ручкою.