Київ. 14 квітня. УНІАН. Лідер Партії вільних демократів Михайло БРОДСЬКИЙ розраховує, що “Блок Михайла Бродського “Кияни” на дострокових виборах до Київської міської ради одержить підтримку виборців на рівні 5-7%.

Відео дня

Таке припущення М.БРОДСЬКИЙ висловив сьогодні на прес-конференції в УНІАН.

«На виборах ми одержимо від 5 до 7 відсотків підтримки, і це дасть нам змогу провести в депутати Київради до 10 чоловік», - упевнений М.БРОДСЬКИЙ.

Лідер Партії вільних демократів підкреслив, що до виборчого списку блоку включені «тільки чесні люди». «Я в усіх людях упевнений на 100 відсотків», - заявив він.

М.БРОДСЬКИЙ уточнив, що в першу «п`ятірку», яку він очолює, включені заступник голови Партії вільних демократів Юрій САХНО, керівник виборчого штабу блоку, директор-розпорядник ТзОВ «Аста-Сі» Ростислав МОХОВИКОВ, Віталій КАЩЕНКО (Партія гуманістів – УНІАН) тва Олег КУЛИКОВ (Партія гуманістів – УНІАН).

Як повідомляв УНІАН, Київська регіональна організація Партії вільних демократів і Київська міська організація Партії гуманістів України 3 квітня 2008 року підписали Угоду про створення виборчого блоку “Блок Михайла Бродського “Кияни” для участі в позачергових виборах депутатів Київської міської ради і Київського міського голови.

Норми представництва кандидатів у депутати Київської міськради - 21 чол. від Партії вільних демократів і 2 чол. від Партії гуманістів.