Київ. 7 квітня. УНІАН. Відомий в Європі та Америці італійський композитор Клаудіо СІМОНЕТТІ, який, зокрема, пише саундтреки до голлівудських кінострічок, запросив українського співака Алекса ЛУНУ (Alex Luna) до роботи над новим проектом.

Як передає кореспондент УНІАН, про це К.СІМОНЕТТІ повідомив сьогодні на прес-конференції в УНІАН.

За словами композитора, він досить тривалий час шукав соліста із сопрано для виконання пісень, написаних на його музику. Як повідомив К.СІМОНЕТТІ, над його новим диском вже розпочато роботу, але вона була призупинена, "бо зрозуміли, що потрібно щось унікальне”. При цьому йому порадили прослухати Алекса ЛУНУ.

Відео дня

“Я отримав дві пісні, які заспівав Алекс, з його демо. І я дійсно зрозумів, що це фантастичний спів. У нього дійсно унікальний голос”, - зазначив К.СІМОНЕТТІ.

Сьогодні в Києві співак та композитор мають намір зробити перші пробні треки майбутнього альбому.

"Тепер продовжимо роботу разом з Алексом. Я сподіваюсь, що я дійсно напишу щось особливе для нього”, - сказав К.СІМОНЕТТІ.

Щодо стилю, в якому буде записано альбом, він сказав, що “все буде виконуватися в готичному мелодійному стилі, це не хард-рок...”.

Композитор не виключає, що робота над проектом буде відбуватись, крім Києва, і в Італії на його студії. В Україні для роботи обрана студія звукозапису “Третьяков-продакшн”.

Італійський музикант поки що не може спрогнозувати, коли його диск надійде до слухачів.

У свою чергу присутній на прес-конференції Алекс ЛУНА висловив сподівання, що до літа вийде його власний альбом, в якому будуть і пісні, створені спільно з К.СІМОНЕТТІ. Вже зараз розпочинаються зйомки другого відео-кліпу на пісню з цього альбому. Перший відео-кліп для пісні “Свет луны“ для співака зняв голлівудський режисер Анхель ГАРСІА, який створює кліпи, зокрема, для Мадонни та Періс ХІЛТОН.

"В Україні вийде мій альбом і в нього буде включено 1-2 пісня, які будуть спільно зроблені з Клаудіо”, - поінформував він.

Алекс ЛУНА зазначив, що стиль музики К.СІМОНЕТТІ дуже схожий зі стилем його першої пісні. Щодо майбутніх спільних робіт він сказав: “Те, що я чув, це класична італійська мелодика у сучасній обробці”.

Співак впевнений, що ця робота з К.СІМОНЕТТІ позитивно вплине на власну творчість та відкриє нові горизонти для популяризації його творчості за межами України.