20 березня в конференц-залі інформаційної агенції «УНІАН» відбулась спільна прес-конференція одного з найбільших світових виробників смартфонів і комунікаторів – компанії НТС та провідного українського дистриб’ютора – компанії «Юг-Контракт», на якій була презентована стратегія роботи на ринку України

Щодо планів компанії НТС по закріпленню своїх позицій на українському мобільному ринку розповів Скотт Ченг, регіональний директор компанії НТС в Росії та СНД.

«Компанія НТС зовсім недовго присутня на ринку України, але ми вважаємо його одним з найбільш перспективних і бажаємо завоювати визнання вітчизняних користувачів – зазначив Скотт Черг. Продукти нашої компанії займають 22 - 23%  усього світового ринку смартфонов і комунікаторів, я впевнений, що в Україні у нас великі перспективи - в 2008 році ми плануємо подвоїти наші показники за 2007 рік».

Відео дня

 На думку Дмитра Хоменка, продакт-менеджера компанії «Юг-Контракт» сьогодні спостерігається зростання популярності «розумних пристроїв» на базі платформи Windows Mobile, яке обумовлене саме технічними інноваціями компанії НТС.

 «Поява продуктів компанії НТС в Україні, на мою думку, буде сприяти розвитку вітчизняного мобільного ринку – зазначив Дмитро Хоменко – ці продукти будуть сприяти появі нових мультимедійних сервісів і контенту».

 В рамках прес-конференції відбулась презентація та відкрите тестування останніх новинок НТС, які вже зовсім скоро з‘являться в Україні: перший в світі смартфон НТС Touch з 2,8-дюймовим сенсорним дисплеєм і унікальним інтерфейсом TouchFLO, який дозволяє управляти апаратом одним пальцем, НТС Touch Dual,   НТС Touch Cruise та HTC Touch Shift.

 Інтелектуальні пристрої дозволяють швидко здійснювати навігацію, дзвінки та користуватись ресурсами Internet. Користувачі можуть відправляти і отримувати почту із серверів Hotmail та Yahoo, брати участь у чатах за допомогою Messenger і відправляти фотографії у власний web- простір за допомогою Windows Live. Програвання аудіо та відео файлів забезпечують програми Audio Manager і Windows Media Player.

 

Компанія HTC (www.htc.com) – одна з найбільш швидко зростаючих компаній на ринку пристроїв мобільного зв‘язку, що за останні два роки отримала широке визнання в світі. В багатофункціональних смартфонах і комунікаторах НТС реалізуються останні технологічні розробки, що забезпечують справжню свободу мобільного зв‘язку. Компанія активно співпрацює з провідними операторами мобільного зв‘язку, в тому числі з п‘ятьма найбільшими операторами Європи, чотирма лідерами послуг мобільного зв‘язку США і багатьма операторами країн Азії.

Компанія «Юг-Контракт» (www.yugcontract.ua) – провідний український дистриб’ютор цифрової техніки, споживчої електроніки, мультимедійного обладнання, фототоварів, елементів живлення та носіїв інформації. Товарний портфель компанії налічує більше 14 тис. найменувань. Компанія має 20 регіональних представництв по всій території України і пропонує широкий асортимент мобільної телефонії провідних світових виробників: Fly, HTC,  Motorola, Nokia, Samsung, Sony Ericsson.