Київ. 29 лютого. УНІАН. Холдинг AVentures Group оголосив про зміну складу акціонерів і назви компанії.

Як передає кореспондент УНІАН, про це повідомили акціонери холдингу брати Володимир КОЛОДЮК і Андрій КОЛОДЮК, а також Володимир ДОБРОВОЛЬСЬКИЙ сьогодні на прес-конференції в УНІАН.

Зокрема, В.КОЛОДЮК і В.ДОБРОВОЛЬСЬКИЙ збільшили свої долі за рахунок викупу 45%-го пакету акцій у А.КОЛОДЮКА.

Відео дня

В.КОЛОДЮК і В.ДОБРОВОЛЬСЬКИЙ прийняли рішення про викуп акцій у зв`язку з тим, що у колишнього складу акціонерів було різне бачення стратегії розвитку компанії і напрямків бізнесу.

«Андрій КОЛОДЮК вирішив продати свою частку. Таке рішення ґрунтувалося на тому, що власники мали дещо різні погляди на плани розвитку компанії в цілому», - сказав президент і акціонер холдингу В.КОЛОДЮК.

Таким чином, власниками холдингу тепер є В.КОЛОДЮК і В.ДОБРОВОЛЬСЬКИЙ.

З 1 березня буде змінено назву компанії. Нова назва холдингу - Unitrade Group. Бренд AVentures Group переходить у розпорядження А.КОЛОДЮКА.

При цьому важливою обставиною є те, що фактична структура, портфель брендів, весь топ-менеджмент, вся команда, стратегічні цілі, місія холдингу Unitrade Group залишаються незмінними, відзначили учасники прес-конференції.

«Зміни, що відбулися у складі акціонерів, дадуть змогу компанії активніше розвиватися, оперативніше приймати важливі стратегічні рішення, - сказав В.КОЛОДЮК. - Тому можна з упевненістю говорити про настання якісно нового періоду в історії компанії».

«Це рішення дасть кожному з нас можливість стрімкіше йти далі, розвиватися і досягати успіху», - прокоментував подію акціонер холдингу А.КОЛОДЮК.

Акціонери не повідомили деталі операції по викупу 45%-го пакету акцій у А.КОЛОДЮКА, пославшись на комерційну таємницю.

Довідка УНІАН. Холдинг AVentures Group працює на українському ринку ІКТ з 1994 р.

Зараз холдинг управляє такими брендами: Unitrade - мережа салонів персональної електроніки, City.com - мережа гіпермаркетів електроніки, melofon - молодіжна мережа мобільної електроніки, Самопобут - мережа магазинів побутової техніки, UdiCom - оптова компанія, TRE`n`D - девелопмент комерційної нерухомості, Service Master - сервісна компанія, В.zone - консалтингова компанія.

Оборот холдингу в 2006 році склав 733 млн. дол.