Київ. 25 лютого. УНІАН. Спілка фахівців з нерухомості України проведе 11-15 травня в Києві першу міжнародну конференцію «Сучасне місто 2008: Особливості, технології та інструменти роботи на ринку нерухомості великих міст».

Про це повідомив президент Союзу фахівців з нерухомості України Олександр РУБАНОВ сьогодні на прес-конференції в УНІАН.

За його словами, метою конференції є залучення інвестицій у ринки нерухомості столиці, міст України, що розвиваються і депресивних. Тому СФНУ планує проводити такі конференції «як мінімум раз на рік» у різних обласних центрах країни.

Відео дня

У свою чергу, член правління СФНУ Михайло ЖОГОЛЄВ зазначив, що конференція об`єднає три складові ринку: муніципалітет, інвесторів, а також девелоперів і компанії з управління активами. На його думку, завдання конференції – протягом кількох років охопити більшість міст-мільйонників і показати їх інвестиційну привабливість.

За інформацією О.РУБАНОВА, очікується, що в конференції візьмуть участь представники державних органів, зокрема, з питань земельних ресурсів і архітектури, девелоперські, інвестиційні, будівельні, юридичні, страхові компанії з України і близького зарубіжжя.

Програма конференції розрахована на два дні пленарних засідань, де розглядатимуться питання розвитку містобудування великих міст; особливості і технології роботи ріелторів на ринку нерухомості; фінансування нерухомості та будівництва; землекористування, питання законодавчого регулювання і залучення інвестицій. При цьому один день займе проведення бізнес-турів серед риелторських, девелоперських компаній, компаній з управління активами, а також за проектами будівництва котеджних містечок і загальноміськими проектами.

На церемонії закриття конференції відбудеться нагородження лідерів Національного рейтингу «Кращі риелторські компанії 2008».