Валовий дохід ВОЛІ в 2007 році становив 270 млн. грн., прибуток - 8 млн. грн. – президент компанії

Київ. 20 лютого. УНІАН. Валовий дохід компанії ВОЛЯ в 2007 році становив 270 млн. грн., прибуток - 8 млн. грн. Про це повідомив президент компанії Сергій БОЙКО сьогодні на прес-конференції в УНІАН.

Як передає кореспондент УНІАН, за словами С.БОЙКА, приблизно половину доходів компанії принесли послуги високошвидкісного доступу до Інтернет, решта доходу - послуги кабельного телебачення в різних форматах (цифрове і аналогове).

Відео дня

Що стосується структури прибутку компанії, то, за словами С.БОЙКА, «послуги аналогового кабельного телебачення взагалі не принесли прибутку».

Як зазначив С.БОЙКО, за підсумками 2007 року компанією обслуговувалося близько 200 тис. абонентів послуги доступу до Інтернет і стільки ж абонентів кабельного телебачення в цифровому форматі.

Довідка УНІАН. Компанія ВОЛЯ - провідний провайдер телекомунікаційних послуг, який надає доступ до цифрових пакетів програм кабельного телебачення під торговою маркою Воля Преміум ТБ і високошвидкісний доступ до інтернет-ресурсів під торговою маркою Воля Бродбенд. Висока швидкість Інтернету – до 38 Мбіт/с без необхідності телефонної лінії. Понад 100 телепрограми, широкий вибір планів передплати на цифрові пакети.