Тріумф українських виробників на престижній виставці «Продекспо - 2008» завершився перемогою «Союз-Віктан». Бестселер компанії, горілка «На березових бруньках», одержала зірку «Продекспо» -- вже третю за рахунком. Дегустатори відзначили еталонний чистий смак і високу якість напою. Також золотою медаллю журі відзначило п`ятнадцятирічний коньяк «Коктебель».

XV Міжнародний ярмарок продуктів харчування, напоїв і  сировини для  їхнього виробництва «Продекспо-2008» відбувся 12-16 лютого в Москві. Традиційно на виставці була представлена продукція більше п`ятдесяти підприємств з країн далекого і ближнього зарубіжжя. Дегустаційна комісія конкурсу складалася з 26 фахівців і  провідних дегустаторів алкогольної промисловості Шотландії, Росії, України і  Казахстану.

Відео дня

Престижну нагороду конкурсу - «Зірку Продекспо» отримала горілка від компанії «Союз-Віктан» - «На березових бруньках». Популярна в багатьох країнах, ця горілка вчергове вразила імените журі чистим смаком і високою якістю. У колекції нагород компанії  це вже третя зірка, вручена однойменній горілці на «Продекспо».

Також на нинішній виставці золотою і срібною медаллю були відзначені вина ЗМВК «Коктебель» – «Старий Нектар» і «Мадера», і вручена золота медаль п`ятнадцятирічному коньяку «Коктебель». Дегустатори високо оцінили класичний коньячний букет і смак напою.

На попередніх конкурсах «Продекспо» продукція компанії «Союз-Віктан» вісім разів була нагороджена медалями, з яких шість золотих і  дві срібних. Також п`ять разів компанія завойовувала найвищі нагороди конкурсу - двічі гран-прі і  три рази -- зірки «Продекспо».

 «Союз-Віктан» (Україна) - найбільший вітчизняний виробник алкогольних напоїв, українська частка групи компанії «Союз-Віктан».

Підприємство засноване в 1994 році на етапі формування українського алкогольного ринку. Основне виробництво зосереджене в Криму, на одному з найбільших в Європі алкогольних заводів, відкритому в 2000-му році. Компанія стала першим підприємством  в Україні, що впровадило міжнародний стандарт якості ISO 9001. А також єдиним підприємством, котре працює відповідно до міжнародного  стандарту безпеки харчової продукції ISO 22000:2005.

Основний бізнес компанії - виробництво і дистрибуція алкогольних напоїв. В асортименті горілки класичні і особливі ТМ «Союз-Віктан», «Medoff», «М`рная». Також в портфелі компанії коньяки ТМ «Коктебель», вина ТМ «Коктебель» і ТМ «Винар», ігристі вина ТМ «Союз-Віктан», слабкоалкогольні негазовані напої на основі натурального соку під ТМ «Longer».

Компанія володіє власною системою дистрибуції, що гарантує  оригінальність напоїв і своєчасну доставку. Дистрибуційна мережа -- одна з найбільших в Україні, нараховує 29 філіалів і безпосередньо співпрацює з торговими точками, що забезпечують 95% національних продажів алкоголю.