Київ. 14 лютого. УНІАН. «Ми не бачимо ризиків, які б стали причиною незавершення угоди з продажу українського АКБ «Правекс-банк» італійському Intesa Sanpaolo», - заявив управляючий партнер KBC Securities Baltic Investment Company Андрій ЗАДОРНОВ на прес-конференції в УНІАН у четвер.

При цьому він висловив упевненість, що угода буде завершена в найближчі декілька місяців після отримання необхідних дозволів.

Як повідомляв УНІАН, акціонери АКБ «Правекс-банк» підписали договір про продаж 100% пакета акцій банку групі Intesa Sanpaolo. Завершення транзакції очікується протягом найближчих місяців після отримання всіх необхідних дозволів із боку регулюючих органів Італії та України.

Відео дня

У момент завершення угоди Intesa заплатить 750 млн. дол. (близько 3,8 млрд. грн.), які відповідають коефіцієнту більше 6,5 капіталів (українського банку на 30 червня 2007 р. згідно з міжнародною системою фінансової звітності (МСФЗ).

Довідка УНІАН. Група компаній KBC – бельгійська фінансова група, представлена в більш ніж 26 країнах. KBC Securities є інвестиційним підрозділом групи, яка спеціалізується на інвестиційно-банківському обслуговуванні клієнтів, що включає брокерські послуги, M&A і розміщення акцій на фондових ринках.

В кінці минулого року компанія KBC Securities Baltic Investment Company (Латвія), що входить у групу KBC, придбала 100% української компанії Індиго-Капітал, яка була перейменована в KBC Securities Ukraine.