Київ. 14 лютого. УНІАН. Група КВС виступить у 2008 році фінансовим радником по 4-5 операціях придбання українських компаній. Про це повідомив виконавчий директор "КВС Securities Ukraine" Петро АНТРОПОВ сьогодні на прес-конференції в УНІАН.

За його словами, це будуть операції в фінансовому секторі, харчовій галузі, у сфері металопереробки тощо.

Впродовж останніх трьох років компанія брала участь як консультант у операціях на суму понад 2 млрд. євро. Найбільші з них - продаж компанії "Молочний Дім" французькій групі "Lactalis" і продаж "Правекс-банку" італійській групі "Intesa Sanpaolo".

Відео дня

Він також зазначив, що міжнародна фінансова група KBC має намір реструктуризувати дочірню компанію "КВС Securities Ukraine" в інвестиційний банк і вивести його в лідери на вітчизняному ринку інвестиційно-банківських послуг.

На сьогоднішній день компанія надає своїм клієнтам брокерське обслуговування та депозитарні послуги хранителя цінних паперів. Крім того, "КВС Securities Ukraine" пропонує здійснення операцій зі злиття й поглинання, розміщення нових та існуючих акцій (ІРО, SPO, приватні розміщення), а також лістинг компаній на біржах, включаючи й вітчизняну ПФТС.