Київ. 12 лютого. УНІАН. Патріотична партія України і Політична партія малого і середнього бізнесу заявляють про намір створити блок «Проти всіх» для участі в дострокових виборах у Київраду і Верховну Раду.

Про це сьогодні на прес-конференції в УНІАН повідомив лідер Патріотичної партії України, керівник громадського руху «Проти всіх» Микола ГАБЕР.

«Вибори у Київраду відбудуться через 3-4 місяці – механізм з їх проведення вже запущений, і тільки-но буде розблокована робота Верховної Ради, депутати проголосують за призначення дострокових виборів у Київраду», - сказав М.ГАБЕР.

Відео дня

На його думку, дострокові вибори у Верховну Раду також є неминучими, і крайнім терміном їх проведення може стати весна 2009 року.

Лідер Патріотичної партії також повідомив, що найближчим часом позапарламентські партії розпочнуть консультації про їх можливе приєднання до виборчого блоку «Проти всіх». «За всіма соціологічними опитуваннями, близько 28% респондентів заявляють про намір проголосувати проти всіх, і саме на цю частину громадян ми спиратимемося і розраховуватимемо», - підкреслив М.ГАБЕР.