Київ. 15 січня. УНІАН. Загальна вартість чистих активів фондів під управлінням ВАТ "Компанія з управління активами «КІНТО» становить на сьогодні понад 1 млрд. грн.

Про це сьогодні повідомив на прес-конференції в УНІАН президент КУА «КІНТО» Сергій ОКСАНИЧ.

За його словами, в планах компанії - досягти до кінця цього року обсягів активів фондів під своїм управлінням у розмірі 2 млрд. грн. «КІНТО» планує також у найближчому майбутньому збільшити питому вагу пенсійних фондів під своїм управлінням», - повідомив президент компанії.

Відео дня

С.ОКСАНИЧ вважає, що український фондовий ринок може зрости в 2008 році на 30%. На його думку, таке зростання обумовлене трьома основними чинниками. Зокрема, вітчизняний ринок акцій має ще значний потенціал для зростання, сказав С.ОКСАНИЧ. Крім того, зазначив він, українська економіка виходить з тіні, що також сприяє зростанню фондового ринку. І, нарешті, вітчизняний ринок акцій продовжує привертати увагу іноземних інвесторів, зазначив президент «КІНТО».

Довідка УНІАН. ВАТ «КІНТО» засноване в 1992 році. Спектр послуг - управління активами інвестиційних і пенсійних фондів, надання інвестиційно-банківських послуг.

Статутний капітал компанії становить 33 млн. грн.

На даний час в управлінні КУА «КІНТО» знаходиться 10 інвестиційних і 4 пенсійних фонди.