26.07.2007р. сесія Київради відмінила своє попереднє рішення про забудову скверу ім.Зої Космодем’янської.

Сьогодні цей спір розглядає Господарський суд м.Києва, який ставить під сумнів наявність законодавчого права Київради відміняти свої ж рішення. Господарський суд м.Києва безпідставно, без висновку постійної регламентної комісії Київради, намагається визнати порушення регламенту при проведенні сесії Київради від 26.07.2007р. Хоча жоден депутат Київради не заявив при проведенні сесії про порушення регламенту та нелегітимності прийнятих рішень.

Господарський суд м.Києва хоче ствердити, що всі рішення Київради про відміну своїх рішень являються незаконними і, як наслідок, діяльність Київради з цих питань визнати незаконною.За таких підстав забудовникам вигідно оскаржувати рішення про відміну рішень Київради в Господарському суді м.Києва.

Відео дня

Вражає, чому мовчить Київрада, якщо її діяльність в частині відміни свої рішень визнають незаконною.

А що з цього приводу скаже Верховний Суд України?

Якщо Київрада не може, а Господарський суд м.Києва не хоче, то може отримувати правду в Європейському суді?

Територіальна громада Шевченківського району м.Києва  проводить акцію в підтримку рішення Київради від 26.07.2007р. про відміну рішення про забудову скверу ім.Зої Космодем’янської. Акція відбудеться 14.01.2007р. о 9 годині ранку за адресою: вул.Б.Хмельницького, 44-Б (Господарський суд м.Києва). Запрошуємо представників преси та телебачення.