Банк «Хрещатик» спільно з компанією Bounty SCA Ukraine реалізують проект «Найцінніший скарб».

Як повідомила на прес-конференції в УНІАН генеральний директор Bounty SCA Ukraine Тетяна БАГАЄВА, в рамках проекту працює «Відкрита школа материнства», в якій вагітні жінки за допомогою новітніх психотехнологий виховання і досягнень медицини у сфері неотології вчаться спілкуватися зі своїми ще ненародженими немовлятами. Заняття з жінками і їхніми чоловіками проводять відомі фахівці – психологи, акушери, гінекологи – з України, Росії, Білорусі, а своєрідний фінансовий клас – фахівці банку «Хрещатик»

Символічним початком проекту стала демонстрація мультимедійного проекту «Начало/Orgin/Початок» української художниці Оксани ЧЕПЕЛИК. Біля головного офісу банку «Хрещатик» по вулиці Хрещатик, 8-а, встановлено повітряну кулю діаметром 5 метрів, в якій, за допомогою лазерної інсталяції, з`явиться динамічне зображення на тлі УЗД з ще ненародженим немовлям. Кожні 1,5 секунд за сигналом, одержаним з Інтернету, змінюватиметься образ немовляти, що знаменуватиме народження нового життя в Україні.

Відео дня

Довідка УНІАН. ВАТ Комерційний банк «Хрещатик» зареєстровано в травні 1993 року. Серед інших меценатних і культурологічних проектів банку «Хрещатик» є такі, як видання «Бібліотеки банку «Хрещатик» і підтримка дитячого книговидання, реставрація і будівництво релігійних споруд, опіка над дитячими будинками для дітей з різними порушеннями здоров`я тощо.