ВоляКомпанія ВОЛЯ запустила новий додатковий сервіс «Домашній кінозал (відео на замовлення)», доступний абонентам послуги цифрового телебачення «Воля Преміум ТВ».

Користування додатковим сервісом «Домашній кінозал (відео на замовлення)» аналогічне відвідуванню звичайного кінотеатру. Існують кілька залів, у яких демонструються різні фільми. Для кожного кінозалу є розклад сеансів й анонси майбутніх показів, які доступні на сайті компанії та персональному сайті абонента. Як і в кінотеатрі, абонентові необхідно купити «квиток», тобто замовити перегляд фільму.

Доступ до перегляду відкрито на всі сеанси. Цілодобова можливість перегляду фільму має незаперечну перевагу перед звичайним переглядом кіно на телеканалах. Крім того, перегляд фільмів на ТВ-каналах поступається «Домашньому кінозалу» ще й у тому, що має чітку (одноразову) тимчасову прив`язку, не дає можливості подивитися фільм повторно в зручний час, містить велику кількість рекламних блоків і не має багатоканального звуку.

Відео дня

Спеціально для «Домашнього кінозалу» було розширено смугу передачі даних, що значно поліпшило якість відео. Це особливо помітно на динамічно змінних зображеннях. З`явився давно очікуваний багатьма абонентами багатоканальний звук, відомий як домашній кінотеатр 5.1. Використання сучасних технологій дає змогу дивитися фільм не тільки зі звичною російською чи українською (залежно від наявності у дистриб`ютора) звуковою доріжкою, але й оригінальним – англійським, французьким та ін. – звуком.

Для замовлення бажаного фільму абоненти компанії ВОЛЯ можуть скористатися уже звичними інструменти управління послугами: персональним сайтом абонента та інтерактивним управлінням послугами за допомогою телефонного зв`язку (IVR).

Регулярна вартість замовлення одного фільму на весь період демонстрації (всі сеанси) – 20 грн. Доступ до фільму відкривається для всіх телевізорів, підключених за одним договором.  Варто звернути увагу на те, що відбір фільмів для «Домашнього кінозалу» проводиться за високими критеріями. Це фільми, які ще не демонструвалися на ефірних або кабельних телеканалах, стрічки, що отримали високі оцінки кінокритиків, фільми-лауреати премії «Оскар» або лідери прокату.

На період тестування (який триватиме орієнтовно до 26 грудня) у робочому режимі буде перевірятися система відкриття доступу до кінозалів, списання оплати за перегляд, опрацьовування замовлень. Протягом тестового періоду додатковий сервіс буде надаватися в повному обсязі, включаючи всі інтерактивні сервіси управління, за ціною 50% від регулярної вартості послуги.

Докладна інформація про послугу доступна на сайті http://www.volia.com/nvod.

Компанія ВОЛЯ – провідний провайдер телекомунікаційних послуг, що надає доступ до цифрових пакетів програм кабельного телебачення під торговельною маркою Воля Преміум ТВ™ і високошвидкісний доступ до Інтернет-ресурсів під торговельною маркою Воля Бродбенд™. Висока швидкість Інтернету – до 38 Мбіт/сек без необхідності телефонної лінії. Більше 100 телепрограм, широкий вибір планів передплати на цифрові пакети на будь-який смак і вік.

Наталія Баш

Начальник відділу PR компанії ВОЛЯ

Тел./факс: 207-70-92

info@volia.com