13 грудня стартує новий соціальний проект «Найдорожча цінність», який банк «Хрещатик» реалізує спільно з компанією Bounty SCA Ukraine — експертом у створенні каналів комунікацій з унікальною аудиторією: вагітними жінками, молодими матерями та їхніми родинами.

Проект «Найдорожча цінність», у рамках якого вже працює Відкрита школа материнства, в якій нині понад 100 вагітних жінок з огляду на новітні психотехнології виховання і досягнення медицини у сфері неотології вчаться спілкуватися зі своїми ще ненародженими малюками. Заняття з жінками та їхніми чоловіками проводять провідні спеціалісти — психологи, акушери, гінекологи — з України, Росії, Білорусі, а своєрідний фінансовий клас — фахівці банку «Хрещатик».

«Сьогодні стрімкий вир сучасних буднів продукує нову енергетику нашого життя, — підкреслює Дмитро Гриджук, голова Правління банку «Хрещатик», — яка, у свою чергу, зумовлює іншу філософію бізнесу, мистецтва і взагалі ставлення до довкілля в цілому, в якій перевага віддається духовній складовій. Насамперед це стосується найдорожчого, що є у кожної людини — її дитини, котру наразі потрібно виховувати ще до її появи на світ. Саме на цьому ми й робимо акцент у власному спонсорінгу, який у нашому банку досить різноплановий. Серед інших меценатських і культурологічних проектів — видання «Бібліотеки банку «Хрещатик» та підтримка дитячого книговидання, реставрація і будівництво релігійних споруд, опіка над дитячими будинками для дітей з різними вадами здоров’я, популяризація українського бурштину тощо».

Відео дня

Розпочнеться презентація проекту зі спеціальної події — демонстрації мультимедійного проекту «Начало/Origin/Початок» відомої сучасної української художниці Оксани Чепелик, який був успішно реалізований на міжнародних бієннале у США та Мексиці. Біля головного офісу банку по вул. Хрещатик, 8а, буде закріплено повітряну кулю діаметром 5 метрів, в якій за допомогою лазерної інсталяції з’явиться динамічне зображення немовлят на фоні УЗІ з ще ненародженим малюком. Кожні 1,5 хвилини за сигналом, одержаному з інтернету, чергуватиметься образ немовляти, що знаменуватиме собою народження нового життя в Україні.

«Детальніше про Відкриту школу материнства, своєрідний діалог, який ведемо ми з малечею, що перебуває ще в організмі матері, — розповідає Тетяна Багаєва, генеральний директор Bounty SCA Ukraine.

Прес-конференція і special event, присвячені проекту «Найдорожча цінність» відбудуться 13 грудня 0 16.00 у залі інформаційної агенції УНІАН за адресою: вул. Хрещатик, 4.