14-15 грудня 2007 року в м. Києві відбудеться  Перший національний інноваційний форум «Українська Інноваційна доктрина», який проходитиме з ініціативи Національного центру впровадження галузевих інноваційних програм, Національного інституту стратегічних досліджень, Українського центру сприяння іноземному інвестуванню, Наукового парку «Київська політехніка», Українського союзу інтелектуальної власності, Української асоціації менеджмент-консультантів, Києво-Могилянської бізнес-школи, Міжнародного інституту урбаністики і регіонального розвитку та інших установ та організацій.

Метою Форуму є узгодження поглядів та поєднання зусиль та можливостей влади, бізнесу, науки та освіти, виробництва, міжнародної спільноти з метою відпрацювання спільного бачення напрямів, принципів, механізмів та перспектив інноваційної політики в Україні.

Вперше формування інноваційної стратегії та політики буде відбуватися у відкритому режимі за участю всіх зацікавлених сторін.

Відео дня

До оргкомітету Форуму увійшли представники Уряду, Президента, провідних наукових та освітніх шкіл, бізнесу, громадськості, авторитетні вітчизняні та іноземні експерти.

Головним заключним документом Форуму буде Інноваційна доктрина для України, яка визначить стратегічні орієнтири та стане підґрунтям національної інноваційної політики.

Контактна інформація:

Наталя Дячук dyachuk@ch.kiev.ua Факс. (044) 541-18-38, моб.8-066-295-44-52,

або на сайті www.ch.kiev.ua