«РБК-Україна» представляє новий автомобільний портал – http://www.autonews.ua/.  Останні п`ять років Україна була одним з найдинамічніших європейських автомобільних ринків. Згідно з прогнозами провідних експертів, до кінця 2007 року загальний об`єм продажів нових автомобілів перевищить 500 тис., показавши майже 40% зростання. Це зумовило значний попит на інформацію про автомобільний ринок серед українських користувачів інтернету, недолік якої повинен заповнити AutoNews.UA.

Оперативні коментарі на злободенні теми, описи нових автомобілів, актуальний потік новин допоможуть читачам бути в курсі всіх подій світової автомобільної індустрії і швидкорослого українського авторинку.

Також читачі зможуть ознайомитися з реальними дорожніми випробуваннями новинок українського ринку - AutoNews.UA отримав можливість одним з перших ЗМІ тестувати більшість нових моделей.

Відео дня

Крім того, AutoNews.UA володіє унікальною фотогалереєю, яка оновлюється в режимі он-лайн і вже зараз містить більше 5000 ексклюзивних фотографій автомобілів будь-якої марки.

Всі новинні розділи тісно інтегровані з найбільшим в російськомовному інтернеті автомобільним онлайн-каталогом. Таким чином, читач зможе одержати повну інформацію більш ніж 1000 моделей 90 марок.

AutoNews.UA планує також активно розвивати спеціальні проекти, присвячені найважливішим подіям в автомобільному житті України, найпопулярнішим маркам авто, необхідним автоаксесуарам.

Таким чином, тепер вся інформація про український авторинок буде зібрана на одному ресурсі.

Новий портал одержав простій інтерфейс і інтуїтивно зрозумілу навігацію, що забезпечує максимально швидкий доступ читача до всієї необхідної інформації.

Завдяки різноманітності сервісів і зручності користування сайтом, Autonews.ua має всі шанси в найкоротший терміни стати одним з найпопулярніших ресурсів автомобільної України.

«Запуск автомобільного порталу – черговий важливий крок на шляху розвитку РБК-Україна в українському інформаційному просторі, - вважає генеральний директор ТОВ «РБК-Україна» Йосип Пінтус. – Услід за ринком нерухомості ми входимо ще в один цікавий і капіталомісткий сегмент ринку. Я упевнений в успіху проекту, оскільки в Україні відчувається недолік по-справжньому якісних і цікавих Інтернет-ресурсів, присвячених автомобільному ринку, а ми маємо всі знання і уміння, щоб створити саме такий».

 З питань співпраці звертайтеся

Адреса: вул. Грушевського, 10, офіс 103,01001, м. Київ;

Телефон: + 380 (44) 593 2924;

E-mail: info@autonews.ua