20 листопада 2007 року о 14.30 в ІА «УНІАН» відбудеться презентація православного апологетичного журналу «Меч духовний».  У презентації візьмуть участь: єпископ Іоан (Яременко), керуючий Черкасько-Чигиринською єпархією; Петро Ющенко, народний депутат України, голова громадської організації «За Помісну Україну»; Микола Павлов, керівник департаменту УКРІНЮРКОЛЕГІЯ із захисту прав фізичних осіб за кордоном, лауреат премії юрист року 2007;

Назар Горук, депутат Шевченківської р-ної ради м. Чернівці; Іван Драч, письменник, поет

священик Сергій Цьома, головний редактор журналу «Меч духовний».

Відео дня

«Меч духовний» – перший місіонерський апологетичний загальноукраїнський православний часопис. Видається Науково-апологетичним товариством св. Іустина Філософа. Цей журнал звернений до широкого кола читачів, – як церковних, так і тих, хто ще знаходиться поза межами Православ’я. Журнал повнокольоровий, має 65 сторінок. Він дає оцінку духовним явищам сьогодення. 

У журналі міститься ряд матеріалів спрямованих на викривання різного роду релігійних спотворень, також дається оцінка і побутовим марновірствам, що володіють умами людей, які вважають себе православними. Завданням нового часопису також є інформаційно-просвітительська боротьба з новітніми тоталітарними сектами, утвердження в суспільстві традиційних духовних засад.

Автори часопису – викладачі та студенти Київської Православної Богословської Академії УПЦ Київського патріархату, знані українські публіцисти, журналісти, вчені-богослови.

Видання з’явилося з благословення Патріарха Київського і всієї Руси-України Філарета та за сприяння ректора Київської православної богословської академії, архієпископа Димитрія.

Телефон:  8067 299 26 16

01001, Київ, вул. Трьохсвятительська, 8

тел./ факс:  +38 (044) 279-24-10

 

http://www.cerkva.info                e-mail: prescentr@gmail.com