Тендерна палата України виграла суд у газети «Дзеркало тижня» з приводу публікації інформації про ТПУ у цьому виданні (№34 від 15 вересня ц.р.).

Про це сьогодні на прес-конференції в УНІАН повідомив голова правління ТПУ Володимир ЛАБА.

Як передає кореспондент УНІАН, за його словами, Печерський суд столиці 30 жовтня ухвалив рішення за позовом ТПУ, яким «спростував звинувачення, поширені газетою».

Відео дня

«Тобто, дане рішення суду ухвалене на користь Тендерної палати, яка виграла суд. Таким чином, газета має спростувати неправдиву інформацію, що була поширена і доведена до громадськості», - зазначив В.ЛАБА.

Він вважає, що газета «Дзеркало тижня» проводить «чорну піар-кампанію» стосовно ТПУ. «На мій погляд, брехливі матеріали в газеті є, напевно, замовними», - сказав В.ЛАБА, нагадавши, що перший заступник головного редактора газети Юлія МОСТОВА є дружиною міністра оборони України Анатолія ГРИЦЕНКА, а ТПУ під час перевірок Міністерства оборони виявила ряд порушень в проведенні міністерством тендерних закупівель.

В.ЛАБА зазначив, що у разі появи в ЗМІ брехливої інформації про Тендерну палату «ми будемо вимушені і надалі звертатися до судів, щоб захищати свою репутацію».

У свою чергу представники «Дзеркала тижня», які були присутні на прес-конференції, зокрема, юрист і оглядач Юрій СКОЛОТІН, заявили, що газета має намір опротестувати рішення Печерського суду.