5 листопада 2007 року в ІА «УНІАН» відбудеться прес-конференція, присвячена

17-річчю Корпорації «Атлас» - провідного системного інтегратора в галузі телекомунікаційних та інформаційних технологій ринку України.

Підтримуючи статус прозорості та відкритості, Корпорація «Атлас» підбиває підсумки 17-річної діяльності та надає плани подальшого розвитку.

Відео дня

За 17 років Корпорація «Атлас» успішно реалізувала сотні проектів для державних та комерційних структур України, у тому числі – значну кількість проектів національного значення. Один із останніх значних та важливих проектів компанії – створення інформаційно-аналітичної системи для забезпечення проведення позачергових виборів народних депутатів у 2007 році.

На прес-конференції буде надано інформацію щодо технічних особливостей реалізації системи, специфіки функціонування системи в умовах стислих термінів проведення позачергових виборів, створення комплексної системи захисту інформації, що пройшла відповідну атестацію в Державній службі спеціального зв’язку та захисту інформації України. Також будуть розглянуті деякі перспективи створення реєстру виборців України, як одного з визначальних напрямків розвитку системи автоматизації виборчих процесів у державі.

Серед планів Корпорації «Атлас» - збільшення кількості проектів на ринку інженерних мереж споруд, автоматизації та диспетчеризації будівель. В контексті цього компанія «Атлас», яка входить в Корпорацію «Атлас», анонсує свій вступ до Української будівельної асоціації, яка сприяє розвитку будівельної галузі в Україні. На сьогоднішній день членами Української будівельної асоціації є більш ніж 200 найбільших компаній ринку нерухомості, серед яких компанія «Атлас» - єдина, що спеціалізується на створенні інтелектуально ємкої інженерної інфраструктури споруд. На прес-конференції буде надано інформацію щодо рішень в цій галузі.

Київ, 31 жовтня 2007р.

Прес-конференція відбудеться у конференц-залі ІА «УНІАН» за адресою: вул. Хрещатик,4

Початок прес-конференції: 10:30

Акредитація журналістів за тел.: (044) 253-21-73, або по e-mail: s.serdyuk@atlas.ua

Контактна особа: Світлана Сердюк, менеджер із зв’язків з громадськістю