5 листопада 2007 р. в Ісламському громадсько-культурному Центрі м. Києва відбудеться Міжнародна наукова конференція «Іслам у світі глобалізації». Її організатори - Всеукраїнська громадська організація «Український центр ісламознавства» та Всеукраїнська асоціація громадських організацій «Альраід».

Зустріч присвячена 10-річчю від дня заснування ВАГО «Альраід». За цей період асоціація об’єднала на засадах рівноправних взаємовідносин громадські організації в більш ніж десяти обласних центрах України, і її діяльність розповсюджується майже по всій країні. Тому у 2007 році була зареєстрована Всеукраїнська асоціація «Альраід», що є спадкоємицею «Арраіду».

Участь у заходах візьмуть відомі діячі науки, освіти і культури, представники органів державної влади, громадських і міжнародних організацій, народні депутати України і дипломати ряду країн світу.

Відео дня

В програмі заходу передбачено ознайомлення з досягненнями в громадській роботі Асоціації  «Альраід» в столиці та регіонах України, наукові доповіді на тему конференції та нагородження переможців Третього Всеукраїнського конкурсу ісламознавчих досліджень молодих вчених ім. Агатангела Кримського на тему «Іслам у світі глобалізації».

Заходи відбудуться в понеділок, 5 листопада 2007 року, о 1030, в Ісламському громадському культурному центрі м. Києва (вул. Дегтярівська, 25а). Початок реєстрації о 10.

(044) 490-99-00