Компанія Capita презентувала пакет послуг «Персональний фінансовий радник».

Як зазначив сьогодні на прес-конференції в УНІАН управляючий партнер компанії Сергій ЦИБУЛЬСЬКИЙ, інститут незалежного фінансового радника (НФР) – досить поширене явище в розвинених країнах. При цьому послугами НФР користуються як багаті люди, так і люди з середнім достатком.

За словами С.ЦИБУЛЬСЬКОГО, основною функцією НФР, яким є компанія Capita, є забезпечення клієнтів всім необхідним для прийняття правильних фінансових рішень.

Відео дня

За його словами, НФР, представляючи тільки інтереси клієнта, дає рекомендації у сфері управління персональними фінансами і, володіючи великим масивом інформації про безліч пропозицій банків, страхових компаній та інвестиційних фондів, допомагає ухвалити найбільш оптимальне фінансове рішення.

«Залежно від запитів наших клієнтів, ми підбираємо для них оптимальний кредит, страховку, програму інвестування або розробляємо комплексну концепцію, що пов`язує доступні на даний момент фінансові інструменти, - зазначив С.ЦИБУЛЬСЬКИЙ. - Напрацьована процедура ухвалення рішень дозволяє швидко знаходити потрібний клієнту варіант».

Він також зазначив, що у клієнта НФР більше шансів одержати кредит в банку або будь-який інший фінансовий продукт «більш ефективний і за оптимальною ціною».

С.ЦИБУЛЬСЬКИЙ повідомив, що на сьогоднішній день компанія надає консультації щодо іпотечних, автомобільних кредитів, інвестицій в пайові інвестфонди. До кінця року планується ввести в портфель послуг консультації щодо депозитів, кредитних карт і основних страхових продуктів. З наступного року можна буде одержувати консультації щодо пенсійних фондів, прямого інвестування і медичного страхування.

Вартість послуг компанії, повідомив С.ЦИБУЛЬСЬКИЙ, різна, залежно від складності, при цьому залишається досить помірною.

«Етапів взаємодії з компанією існує декілька: перший - це оцінка можливості отримання і визначення рівня доступних ставок, і це відбувається абсолютно безкоштовно. Якщо це вже консультація з отримання кредиту, яка припускає оцінку кредитного профілю, підбір оптимальної програми, пошук її, розрахунок всіх початкових даних, роботу з договорами фінансових установ, - то це вже консультація, яка на даний момент коштує 190 грн. І є супровід в процесі отримання кредиту, тобто, ми можемо взяти на себе всі організаційні питання із взаємодії з фінансовою установою, це дає ще певні додаткові переваги. Це для різних за рівнем кредитів коштує від 1,5 до 3 тис. грн.», - повідомив С.ЦИБУЛЬСЬКИЙ.