30 жовтня 2007 року відбулася прес-конференція на тему "Ефективне управління персональними фінансами: один в полі не воїн?", під час якої компанія Capita представила новий продукт на українському ринку фінансових послуг для індивідуальних клієнтів (фізичних осіб) - унікальний пакет послуг "Персональний фінансовий радник".

За словами партнера компанії Capita Сергія ЦИБУЛЬСЬКОГО, в Україні ще достатньо сильний стереотип і мати власного фінансового консультанта можуть дозволити собі тільки дуже багаті люди.

Місія компанії Capita полягає в тому, щоб забезпечити клієнтів всім необхідним для ухвалення правильних фінансових рішень в будь-якій життєвій ситуації, а також розвіяти міф про надхмарну дорожнечу послуг фінансових консультантів.

Відео дня

"Представляючи інтереси своїх клієнтів (а не фінансових установ), компанія Capita забезпечує їх незаангажованими рекомендаціями в галузі управління персональними фінансами, займається розробкою, реалізацією і супроводом індивідуальних фінансових рішень. Спільно з нашими клієнтами співробітники компанії створюють і розвивають їх індивідуальну фінансову концепцію, відповідну до способу життя, поточним потребам, можливостям, довгостроковим фінансовим цілям", - підкреслив Сергій ЦИБУЛЬСЬКИЙ.

За його словами, компанія Capita володіє достовірною інформацією про сотні пропозицій від банків, страхових компаній, інвестфондів, включаючи ту, яка не завжди доступна "простим смертним" (приховані платежі, реальні ставки, інформація про стан компаній, рекламні трюки і т.д.).

"Сьогодні більше тисячі фінансових установ в Україні пропонує десятки тисяч варіантів страховок, кредитних програм, способів зберегти і примножити засоби. Як не заплутатися і вибрати саме те, що потрібне Вам? Де узяти на цей час? Хто допоможе зробити так, щоб Ви не переплачували за кредит і страховку, щоб не тільки зароблені Вами гроші, але і всі Ваші активи працювали на Вас і працювали оптимально?" - відзначив Сергій ЦИБУЛЬСЬКИЙ.

"Залежно від запитів наших клієнтів, ми підбираємо для них  оптимальний кредит, страховку, програму інвестування або розробляємо комплексну концепцію, що зв`язує доступні на цей момент фінансові інструменти. Використовуючи експертні знання, ми індивідуально підбираємо для своїх клієнтів оптимальні фінансові продукти з повного спектру представлених на ринку фінансових програм. У кожному з випадків, це буде кращий, зроблений "під клієнта" фінансовий продукт, за який він не переплачує ні копійки, економлячи при цьому час і сили для своїх близьких або улюбленої справи", - сказав Сергій ЦИБУЛЬСЬКИЙ.