Видавництво “Фоліо” сьогодні презентувало вихід в світ книг «Стратегії геніальних чоловіків» і «Стратегії геніальних жінок», автором яких є Валентин БАДРАК.

Як передає кореспондент УНІАН, в ході презентації в УНИАН В.БАДРАК зазначив, що дані книги є квінтесенцією детального аналізу близько 400 біографій видатних історичних особистостей, яких прийнято називати геніями. При цьому для книг з цієї кількості було вибрано 27 чоловічих і 19 жіночих імен.

В.БАДРАК підкреслив, що книги написані з урахуванням аналізу робіт відомих психологів і сучасних фахівців у області психоаналізу. Зокрема, в книзі «Стратегії геніальних чоловіків» автор не стільки розповідає про великих людей минулого і сучасності, скільки роздумує про те, що відрізняє генія від звичайної людини, як обставини допомагають або заважають бути великим, які риси характеру сприяють втіленню найскладніших і неймовірніших ідей. В.БАДРАК проаналізував життєвий шлях таких відомих чоловік, як Леонардо да Вінчі, Алберт Ейнштейн, Зігмунд Фрейд, Білл ГЕЙТС, Володимир Ленін, Карл Маркс та інших.

Відео дня

Що стосується книги «Стратегії геніальних жінок», то в ній автор проаналізував життєвий шлях таких жінок, як Клеопатра, маркіза де Помпадур, Катерина II, Марина Цвєтаєва, Коко Шанель. Зокрема, В.БАДРАК аналізує, як народжувалися і формувалися їхні таланти, і як вони добивалися визнання людства.