Громадський комітет “Молодь за чесні вибори” вимагає від Президента України Віктора ЮЩЕНКА визнати результати дострокових виборів до парламенту 30 вересня незалежно від того, скільки голосів отримає та чи інша політична сила.

Про це сьогодні на прес-конференції в УНІАН повідомив голова української спілки молодих депутатів Вадим РУДЕНКО.

Він розповів, що понад 30 молодіжних громадський організацій об’єдналися в ГК “Молодь за чесні вибори” ще у 20006 році для спостереженням за виборчою кампанією, проведення моніторингу застосування адміністративного ресурсу та діями всіх зацікавлених посадових осіб найвищого рангу.

Відео дня

Він підкреслив, що комітет продовжив моніторинг за ходом передвиборчої кампанії в цьому році. Водночас, В.РУДЕНКО підкреслив, що головним поштовхом до активізації діяльності членів комітету стали численні припущення українських та закордонних експертів щодо планування та високої вірогідності реалізації сценарію невизнання результатів виборів та введення Президентом в країні надзвичайного стану через низькі результати, які може отримати політична сила, яку підтримує глава держави. В.РУДЕНКО також зауважив, що діяти комітет також підштовхнула участь В.ЮЩЕНКА у виборчому процесі на боці однієї політичної сили.

В.РУДЕНКО наголосив, що ГК “Молодь за чесні вибори” закликає В.ЮЩЕНКА визнати результати виборів, незалежно від результатів конкретних політичних сил.