Представник громадського руху “Київщина без БЮТ” Віталій ДЮКАРЄВ презентував сьогодні фільм “Хрещена мати”, присвячений лідеру БЮТ Юлії ТИМОШЕНКО.

Під час презентації фільму в УНІАН В.ДЮКАРЕВ наголосив, що творча група фільму, керівником якої він є, намагалася узагальнити у цій роботі широко відомі документальні матеріали, які відображають життєвий шлях Ю.ТИМОШЕНКО.

При цьому, наголосив він, у документальному фільмі тривалістю 19 хвилин також використано маловідомі факти з життя лідера БЮТ.

Відео дня

“У своїй роботі ми дослідили становлення Юлії ТИМОШЕНКО як політика, бізнесмена та державного діяча”, - сказав він.

В.ДЮКАРЄВ наголосив, що бюджет даного фільму не є великим, оскільки був використаний раніше знятий матеріал. Зокрема, крім документального відео, у фільмі використовувалися синхрони з інтерв’ю Павла ЛАЗАРЕНКА, Святослава ПІСКУНА, Наталії ВІТРЕНКО та інших. В.ДЮКАРЄВ наголосив, що у фільмі немає жодних оціночних суджень ні журналістів, ні експертів. “Хрещена мати” є аматорським фільмом і не претендує на художню цінність”, - сказав він.

Відповідаючи на запитання кореспондента УНІАН, яка політична сила профінансувала виробництво даного фільму, В.ДЮКАРЄВ запевнив, що до цього не причетний жоден політик.

Крім того, він заявив, що дана робота “не є компроматом, спрямованим проти БЮТ”. За його словами, головною метою виготовлення цього фільму є привернення уваги до суспільного руху “Київщина без БЮТ”.

В.ДЮКАРЄВ також повідомив, що має намір звернутися до українських телеканалів з пропозицією продемонструвати цей фільм.