Письменник і журналіст, колишній головний редактор газет “Комсомольское знамя” і “Независимость” Володимир КУЛЕБА презентував сьогодні в агентстві УНІАН свою нову книгу “Дзеркало для журналіста”.

Як повідомив В.КУЛЕБА, до його нової книги увійшли романи “Жили-були “Дід” і “Баба” та “Дзеркало для журналіста”.

Роман “Жили-були “Дід” і “Баба” охоплює значний проміжок часу - від перебудови до подій Майдану-2004.

Відео дня

Як сказав В.КУЛЕБА, читач знайомиться з героями, коли вони відчували себе господарями життя, займали престижні місця в апараті ЦК Компартії УРСР, і прощається на Майдані.

Автор вважає, що “Дзеркало для журналіста” за жанром швидше політичний роман, у центрі якого - доля журналістів, які намагаються розкрити таємницю вбивства свого колеги Георгія Гонгадзе й гучної “справи перевертнів”.

За словами В.КУЛЕБИ, це роман - версія, оскільки в ньому висловлюються й аналізуються припущення й здогадки, що знаходяться сьогодні “за кадром” суспільної уваги. Крім того, в романі широко використовуються документальні матеріали - листи, офіційні зведення, оперативні повідомлення, що публікуються вперше. В романі діють як вигадані, так і реальні персонажі, імена яких і сьогодні на слуху.

Книгу написано російською мовою, її тираж - 2 тисячі екземплярів, видано ВАТ “Поліграфкнига”.

*** В.КУЛЕБА є автором книг “Подорож у застій і назад” (1996), “Освідчення в коханні” (1998), “Віагра” (2000), “Олігархи теж платять” (2001), “Футбол на Бессарабські ворота” (2003), “60 новел українського футболу” (2004).